Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Tørket vilthjerte med pepperrotkrem oppskrift fra matoppskrift.no

Tørket vilthjerte med pepperrotkrem



Ingredienser

Hjerte av elg eller rein




Fremgangsmåte:

Reinskjær hjerte fra elg eller rein, legg det i grovsalt eller saltlake noen dager (avhengig av størrelse).

Ta det opp, skyll av saltet og heng det på luftig sted i 3 -4 uker.

Bløyt vestlandslefser, skjær tørkakjøttet i tynne skiver, rull det inn lefsa og server med pepperrotkrem (Stivpisket fløte m/revet pepperrot og litt salt).

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matsiden
(Intern: 2620)
Kategori: Kalde retter
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-28
Oppdatert dato:2002-11-28
Lesere: 6283 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.