Torskekaviar



Ingredienser






Fremgangsmåte:

Torskekaviar bør helst lages i mars måned.

Legg torskerognen i salt 1 døgns tid. Ta rognen opp og legg den i tøyposer og heng posene til røking. Fjern så hinnen og rør i rognen ca 45 minutter. Trykk deretter massen tett og godt sammen i krukker, og slå til slutt over litt olje så den ikke blir ødelagt. Bind papir over.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13676)
Kategori: Pålegg
Land: Norge
Fylke: Hordaland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-18
Oppdatert dato:2003-05-18


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.