1/2 kg marg
100 gr farin
3 toppet ss hornsalt, kan ha en pakke
ca. 8 dl kulturmelk
litt sitrondråper
mel til passe deig
Fremgangsmåte:
Marg. og farin røres hvitt. Hornsalt blandes i litt mel. Mel og melk haes i vekselsvis. Deigen kjevles ut og stikkes ut til kjeks. Steks lysebrune ved 200 grader
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 4,4 poeng fra 5 lesere
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:ReisaMat
(Intern: 19145)
Kategori:
Kjeks Land:
Norge Fylke:
Troms
Nasjonal/tradisjonsrett Innlagt dato:2005-04-08
Oppdatert dato:2005-04-08
Lesere: 6701 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.