Fotograf:
Brodogkorn.no
Mmmmmm, deilige scones med smak av appelsin, pecannøtter og rosiner. Du bruker mindre enn en time fra start til slutt, og vi kan love at du ikke vil angre! Oppskriften er laget av landslagsbaker Amund Skrutvold.
Det blir ganske mange scones av denne oppskriften Oppskriften inneholder
330 Kalorier,
38 g Karbo,
6 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Scones med appelsin, rosiner og nøtter er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3390 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Scones med appelsin. rosiner og nøtter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 330.05 | 13 153.94 | Kcal |
Protein | 6.24 | 248.69 | gram |
Karbohydrat | 37.69 | 1 502.11 | gram |
Kostfiber | 3.05 | 121.56 | gram |
Fett | 16.47 | 656.40 | gram |
Mettet fett | 7.61 | 303.29 | gram |
Salt | 0.78 | 31.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.30 | Kr 211.23 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 985 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 45,67 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Bland sammen smør, sukker, skallet og saften fra 2 appelsiner.
2. Tilsett hvetemel og bakepulver og bland godt sammen i en kjøkkenmaskin. Tilsett fløte, kefir, hakkede pecannøtter og bland godt sammen. Tilsett til slutt rosinene og bland dem forsiktig inn i deigen.
3. Ha deigen ut på et melet bakebord og kjevle deigen til ca. 1,5 cm tykkelse. Stikk ut scones ved å bruke et smalt kjøkkenglass el. Plasser sconesene på en bakepapirkledt stekeplate.
4. Pensle sconsene med en blanding av egg og fløte og stek på 220 °C i ca. 20 minutter. Avkjøl på rist.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Brodogkorn.no
(Intern: 32013)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kjeks
Innlagt dato:2015-05-24
Oppdatert dato:2015-05-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift