Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Tytlyngte oppskrift fra matoppskrift.no

Tytlyngte



Ingredienser

Tyttebærblad




Fremgangsmåte:

Tyttebærblad renses og brunes i stekeovn. Ved bruk regnet man 1 håndfull blad per liter vann. Når teen fikk et oppkok og trekke litt, fikk den en fin tefarge.

Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen Utgitt av Landbruksforlaget

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Landbruksforlaget
(Intern: 18387)
Kategori: Tedrikk
Land: Norge
Fylke: Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-08-02
Oppdatert dato:2004-08-02
Lesere: 3993 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Krydderte.Krydderte.
Denne retten har 2,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 0,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Blåbærlyngte.Blåbærlyngte.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ingefærte.Ingefærte.
Denne retten har 23,23 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,26 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,09 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,71.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.