Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ovnstekt skvallerkål




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grskudd av skvallerkålIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1dlkremfløte
Litt pepperrot
Revet ost


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Ovnstekt skvallerkål med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier362,00542,10Kcal
Protein2,103,14gram
Karbohydrat2,904,34gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett38,0056,91gram
Mettet fett25,0037,44gram
Salt0,060,09gram
Pris på oppskriftenKr 6,15Kr 9,21Kroner
Hele oppskriften veier599 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Blad av skvallerkål forvelles til de er myke, la vannet renne av, grovhakk
Kremfløte vispes revet pepperrot, has i fløten, og massen helles over skvallerkålen i en ildfast form, revet ost has på toppen.
Sett formen i ovnen ved 250 grader. Stek til osten har fått farge

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2349)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.