Lag en kremet grønnsakssuppe av sensommerens grønnsaker


Oppdatertdato: 2020-09-16 Tema: Suppe Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt:


Flere av våre favorittsupper er grønnsakssupper som er kremet. Dvs most til en pure og så evt tyknet med fløte, mel, maisenna ol. Men mange av suppene trenger ikke tykning om en bruker mye råvarer og lite væske. Dette er tilfelle i mange av de suppene jeg har her. Vi bruker ofte en blanding av flere grønnsaker, sopp og evt fisk/kjøtt + annet. Du kan smake til med krydder, men og for eksempel chili.

Akkurat nå er det gulrot som har vært favoritten etter at vi fikk tak i en svær sekk med gulrot, men og søtpotet, kål, potet, selleri ol er fine ingredienser.
Lykke til.

Annonse



Kremet gulrot, kål og sellerisuppe med kylling


Prøv også Kremet gulrot, kål og sellerisuppe med kylling.

Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 24.08.2019
Denne retten tar ca 20-40 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Rosemarie Pettersen
Bildet er tatt av Rosemarie Pettersen

Ingredienser

5 stk gulrot renset i biter
0,5 stk blomkål i biter
3 stk selleristang
4 fedd hvitløk
1 ss olje
2 ss smør
2 stk buljongterninger
5 dl vann
1,5 dl matfløte
1 dash salt og pepper
2 ss hakket vårløk

250 gr revet stekt kylling

evt brød ved siden av


En suppe med mye oppi. Utgangspunkt med gulrotsuppe som og har blomkål i + litt selleri for mer smak. Når de serveres hadde vi i revet stekt kylling, men uten dette blir den jo laktovegetarisk. Vi hadde lite tid og bildet ble tatt med en iPhone 8 i naturlig lys, men ble ikke så verst.


Fremgangsmåte

Bruk en liten stekepanne og varm opp smør og olje. Surr først hvitløken blank. Ta den opp og legg på en tallerken.

Skrell og del opp gulerøtter, kål og selleri.
Ha 5 dl vann og buljongterninger i en gryte, kok opp. Ha så i grønnsakene og den stekte hvitløken. La det småkoke til det er mørt, ca 20 minutter.
Kjør så suppen i gryten til en jevn masse med en stavmikser. Ha i litt pepper, salt og matfløte. Bland sammen og smak på den. Ta i evt mer pepper og salt. Varm opp igjen. Bruk gjerne nykvernet pepper.

Server suppen i suppeskåler med dryss av stekt kylling, hakket gressløk og en klatt yoghurt. Ved siden av ferskt brød.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 84,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,86 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,94.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Tomatsuppe av friske tomater


Prøv også Tomatsuppe av friske tomater.

Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 26.02.2014
Denne retten tar ca 20-40 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Mat og Mer
Bildet er tatt av Knut Pettersen

Ingredienser

1 løk
1 ss smør
1 potet i skiver
6 tomater i biter
1 laurbærblad
litt frisk basilikum eller koriander
persille
2 ss tomatpuré
1 l grønnsak-kraft
2 dl kremfløte
salt, pepper
(1 ss Roquefort)


Prøv å lage tomatsuppen fra bunnen av, enkelt og med en helt annen smak enn ferdigposer. Ekstra smak gir feks litt hvitløk, chili eller cayennepepper, creme fraiche, ekstra med urter og tilsett feks egg og pasta før servering.


Fremgangsmåte

Skrell og hakk løken. La den surre i smør i en kjele. Ha i potetskiver, skoldede og grovhakkede tomater, laurbærblad, basilikum, tomatpuré og kraft. La alt koke under lokk til tomater og potet er kokt til mos. Ta ut laurbærbladet. Kjør massen i en hurtigmikser til en glatt puré. Varm den opp igjen. (og smelt eventuelt inn Roquefort - skal ikke koke!). Bland inn kremfløten og smak til med salt og pepper.

Tips ved skolding av tomater:
Snitt litt i skallet og la dem ligge i kokende vann i ca. 45 sekunder. Hell over kaldt vann. Da er det seige skinnet lett å ta av.

Denne spiser vi ofte hjemme. Populær hos barna! Tilsetter du en spiseskje Roquefort får du en nydelig forrett til hyggelige lag.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 55,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,22.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Kremet sellerisuppe med epler og sprø spekeskinke


Prøv også Kremet sellerisuppe med epler og sprø spekeskinke.

Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 17.09.2016
Denne retten tar ca 20-40 min å lage
Kalkulering og publisering av Rosemarie Rodriguez
Opprinnelig kilde til oppskriften er Rosemarie Rodriguez
Bildet er tatt av Rosemarie Rodriguez

Ingredienser

600 gr sellerirot i terninger
4 røde epler i terninger
1 løk i skiver
2 ss smør
4 dl fløte
2 dl lettmelk
1 dash salt og pepper
8 skiver spekeskinke
gressløk


En virkelig god suppe nå på høsten. Her kan man og gjerne blande inn litt persillerot, pastinakk eller gulrøtter. Slik får man flere smaker og farger å velge mellom.
En litt rar ting her er at vi syns spekeskinke blir veldig mye saltere når det har vært i stekeovnen, kanskje en ide å bruke en som ikke er så salt.
Oppskriften er fra ett av coop medlem sine hefter. Lettere modifisert.


Fremgangsmåte

Rens selleriroten, 3 epler og kutt de i terninger. Løken i skiver. Alt surres i litt smør noen minutter. Ha på fløte og melk og kok til selleriroten er mør.
Kjør så dette jevnt med en stavmikser og smak til med salt og pepper.
Legg skinkeskivene på ett bakepapir og stek dem 10-15 min ved 150 grader til de er sprø.

Kutt det siste eplet i terninger og legg noen i bunnen av hver tallerken. Hell over suppe og pynt med spekeskinke og litt gressløk + noen epleterninger. Server med hvitløksbrød.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 88,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,57 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,72.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++





Her er lignende, anbefalte og gode oppskrifter fra forskjellige kilder

Prøv også Fransk purre-potetsuppe.

Fransk purre-potetsuppe


Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 14.11.2015
Denne retten tar ca 50 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Frukt.no
Bildet er tatt av Knut Pettersen

Ingredienser

5 dl poteter, i tynne skiver
5 dl purre, bare det hvite, i tynne ringer
1 l hønsebuljong
salt og pepper
1 dl kremfløte eller créme fraîche
finstrimlet purre eller finhakket gressløk eller kruspersille


Purre og poteter sammen er en smakfull kombinasjon, og billig. Og purren er på denne tiden billig og tilgjengelig


Fremgangsmåte

Ha poteter, purre og hønsebuljong i en kjele og kok det under lokk i 30-40 min. Kjør blandingen i foodprosessor i 10 sekunder til den er jevn. Hell i fløte eller créme fraîche og kjør igjen noen sekunder til suppen blir lett og skummende. Server med en gang – med grønt på toppen.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 41,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,33.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Verdens beste blomkålsuppe.

Verdens beste blomkålsuppe


Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 19.09.2014
Denne retten tar ca 20-40 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Frukt.no
Bildet er tatt av Knut Pettersen

Ingredienser

1 blomkålhode
1 stor gulrot
1 purre
2 stilker selleri
4 stilker kruspersille
1 l kjøttkraft eller buljong (gjerne grønnsakbuljong)
salt og pepper
40 g smør
25 g hvetemel
2 eggeplommer
1 1/2 dl matfløte
bacon


Blomkålsuppe som er fyldig og virkelig god, nærmest en slags blomkålgryte. Om en ikke bruker skinke, kjøttkraft så er den vegetar, men ikke veganer.


Fremgangsmåte

Vask og rens blomkålen og del den i små buketter. Vask grønnsakene og skrell gulroten. Del alt i små biter og ha grønnsakene og kraften i en kjele. Kok opp og la suppen trekke ca. 15 min. Smak til med salt og pepper. Sil fra kraften. Legg til side blomkålbukettene. Smelt fettet i en kjele og rør inn melet.

Spe med kraften under kraftig røring. Legg i blomkålbukettene og hold suppen varm. Rør sammen eggeplommer og fløte og ha i litt varm suppe. Hell denne blandingen tilbake i suppen og rør til suppen tykner. Suppen skal ikke kokes etter at egg/fløteblandingen er tatt i, men varmes kun til litt under kokepunktet. Server blomkålsuppe med et dryss av sprøstekte skinketerninger oppå.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 53,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,26 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,44 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,16.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Søtpotetsuppe med gressløkkrem.

Søtpotetsuppe med gressløkkrem


Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 12.08.2014
Denne retten tar ca 40-60 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Mat og Mer
Bildet er tatt av Knut Pettersen

Ingredienser

1 ss olivenolje
2 sjalottløk, finhakket
1 fedd hvitløk, knust
500 g søtpoteter, i terninger
1 gulrot, i biter
2 ss finhakkede, friske sitrontimian
(Jorunn og Buntu brukte frisk timian og lime - nydelig)
5 dl hønsebuljong
1 1/2 dl eplejuice
ev. gressløkblomster til pynt
gressløkkrem
2 ss finklippet, frisk gressløk
1 ss hakket, frisk bladpersille
5 ss mascarponeost
salt og nykvernet, sort pepper


Søtpotetsuppe er litt ukjent for oss her i Norge, men er en anvendelig og fyldig suppe. Og med en klatt gressløkkrem ble den helt topp. Tar litt tid.


Fremgangsmåte

Varm oljen i en kjele, ha i sjalottløk og hvitløk og la det surre seg mykt. Rør inn søtpoteter, gulrot og timian (og lime). Legg lokk på kjelen og la grønnsakene surr i 4 minutte. Rør inn høsnebuljong og eplejuice, kok opp og la det småkoke seg knapt mørt, 20 – 30 minutter. Ha det i en hurtighakker eller foodprosessor, og kjør det til en glatt suppe. Hell suppen i en ren kjele, smak til med salt og pepper, og varm forsiktig opp.
Rør gressløk og persille inn i osten og smak til med salt og pepper. Hell suppen i varme suppeboller, legg en skje gressløkkrem på og pynt evt. med gressløkblomster.
Server med godt brød

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 68,08 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,29.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Soppsuppe til fest.

Soppsuppe til fest


Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 01.10.2002
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Culinario
Bildet er tatt av Knut Pettersen

Ingredienser

30 g tørket blandet skogsopp/alternativt 300 g frisk
3 ferske sjalottløk eller 2 ss tørket sjalottløk
3 ss olivenolje og 50 g smør
2 dl hvitvin
8 dl vann med 3 ss kalve- eller grønnsaksbuljong
5 dl kremfløte
1 ts tørket timian 2 ts tørket persille, salt og pepper



Fremgangsmåte

Legg til side noe sopp til garnityr. Resten kuttes i grove terninger dersom soppen ikke allerede er kuttet i riktig størrelse.
Finhakk sjalottløk og stek den gyllen med soppen og litt av smøret og olivenoljen. Hell over vin og spe med kraft og fløte.
Reduser til tredjeparten. Kok videre i ca. 10 min. Hell suppen i en kjøkkenmaskin (alternativt bruk en stavmikser rett i kjelen). Suppen kjøres glatt. Hell suppen tilbake i kjelen og gi den et oppkok.
Smak til krydder, salt og pepper. Stek resten av soppen gyllen i resten av smøret og olivenolje. Anrett suppen i suppetallerkener.
Legg den stekte soppen i midten og pynt med frisk persille.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 140,59 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,62 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,86.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fransk potetsuppe.

Fransk potetsuppe


Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 11.09.2013
Denne retten tar ca 30 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Matoppskrift.no
Bildet er tatt av Rosemarie Rodriguez

Ingredienser

4 poteter
2 purrer
2 store løk
3/4 l buljong
1/2 ts salt
pepper
3/4 dl fløte
persille


Enkel og grei vegetarsuppe. Veganer om en ikke bruker fløte og buljongen er veganer.


Fremgangsmåte

Potetene skrelles og skjæres i terninger, purrene skjæres i tynne ringer, løken hakkes fint. La grønnsakene koke i buljongen til de er møre.

Gni så suppen gjennom en sil, og smak den til med salt og pepper. Rør inn fløten. Suppen kokes opp igjen. Før serveringen drysses hakket persille og litt hakket purre over.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 42,26 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,8 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,36 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,83.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kremet Kyllingsuppe med mais.

Kremet Kyllingsuppe med mais


Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 23.04.2016
Denne retten tar ca 20-40 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Rosemarie Rodriguez
Bildet er tatt av Rosemarie Rodriguez

Ingredienser

1 pose Toro Kremet Kyllingsuppe
1 dl melk
1 dl fløte
grillet kylling


En god kyllingsuppe med mais i. Vi bygde og på med litt erter + smakte til med ekstra fløte. Server varm med evt ferskt brød.


Fremgangsmåte

Kok opp buljongen med poteter, løk og chilipulver. La koke i 20 minutter. Ta opp grønnsakene med hullsleiv og kjør de til mos i blenderen, eller bruk stavmikser.
Helles tilbake og røres sammen med kylling, mais, erter. Kokes opp og surrer i ca 10 minutter. Evt tyknes med litt maisenna og smakes litt fyldigere med litt fløte.
Persille og pepper dryss før servering.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 68,31 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,21 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,36.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kremet soppsuppe.

Kremet soppsuppe


Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 30.12.2013
Denne retten tar ca 20-40 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Melk.no
Bildet er tatt av Melk.no

Ingredienser

350 g kantarell eller en blanding av forskjellige matsopper
4 stk. sjalottløk
40 g smør
8 dl hønsebuljong (utblandet)
1 dl matfløte
1 dl crème fraîche
1 ss maisennamel
1 stk. eggeplomme
salt
pepper


En nydelig smakfull suppe, som varmer. Kan serveres som en forrett eller bare som en lett kveldsrett.


Fremgangsmåte

Børst soppen ren, eller vask den under rennende kaldt vann, og kutt den i små biter.

Rens løken og kutt den i små biter. Smelt smøret i en stor kasserolle og tilsett oppkuttet løk og sopp. Krydre med salt og pepper.

La det surre under omrøring til soppen og løken er gylden, ca. 8 minutter.
Tilsett hønsebuljong i gryten og la det hele småkoke i ytterlige 10 minutter. Tilsett fløten. Rør crème fraiche, eggeplomme og maisstivelse sammen og pisk det inn i suppen.

Varm suppen til like under kokepunktet og smak til med salt og pepper.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 65,89 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,48 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,57.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Blomkål/brokkolisuppe.

Blomkål/brokkolisuppe


Antall porsjoner = 2
Dato lagt inn eller oppdatert 11.04.2015
Denne retten tar ca 20-40 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Melk.no
Bildet er tatt av Knut Pettersen

Ingredienser

ca 400 g blomkål /brokkoli, i biter
1 stk. liten løk , finhakket
2 båt hvitløk , finhakket
1 ss smør
5 dl vann
1 stk. grønnsaksbuljong (terning)
1 dl melk eller matfløte
¼ ts pepper


En god suppe som både er er lett og rask å lage. Her pyntet vi med hakket spekeskinke og dryss med persille. Og i tillegg så moste vi ikke all kålen, men hakket den heller i små biter. Det er godt med litt å tygge på.


Fremgangsmåte

Skyll, rens og del opp grønnsakene, også stengelen. Smelt smøret i en kjele. Tilsett løk og hvitløk, og rør til løken blir myk og blank. Tilsett grønnsakene, vann og buljongterningen. La suppen småkoke i ca 10 minutter. Mos suppen med en stavmikser. Tilsett melken/matfløten. Smak til med pepper.

Tips:
Du kan godt bruke bare brokkoli eller bare blomkål i suppen.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 29,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,92 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,94.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Søtpotetsuppe med gulrøtter og ingefær.

Søtpotetsuppe med gulrøtter og ingefær


Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 02.04.2016
Denne retten tar ca 20-40 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Bama
Bildet er tatt av Knut Pettersen

Ingredienser

400 gr med renset søtpotet i biter
200 gr skrelt gulrot i biter
1 løk finhakket
2 fedd hvitløk hakket
2 ss revet frisk ingefær
1 liter buljong, grønnsaks om du vi ha vegetar
1 lime saften
2 ss olivenolje eller raps
1 dash salt og pepper

Pynt:
1 neve frisk koriander til pynt
100 gram stekte skinkebiter
4 ss yoghurt naturell(evt kokosmelk)


Denne suppa er bare nydelig. Dette er en suppe som florerer på nett og med ukjent opphav, men vi hentet den fra Bama sine sider og Lise sin blogg. Forandret litt på den. Om en ikke bruker skinke og yoghurt + bruker grønnsaksbuljong, så er den veganer. Opphavet har pyntet med kokosmelk, men det hadde vi ikke.
Vår versjon har som vanlig fullt næringsinnhold, allergiutregning og ca pris.

Denne oppskriften er som nevnt ett ypperlig eksempel på en oppskrift som finnes mange steder og lever sitt eget liv.
Tilsvarende oppskrift finnes på Coop sine sider, Meny sine sider og flere blogger. Noen har rene kopier, mens andre forandrer/forbedrer oppskriften.


Fremgangsmåte

Skrell og skjær søtpotet og gulrot i små biter. Hakk løk og hvitløk.
Varm oljen i en mellomstor kasserolle. Fres søtpotet, gulrot og løk et par minutter under omrøring.
Tilsett hvitløk og ingefær og la det frese videre i ett minutt. Hell i kraft, kok opp og la suppen koke halvveis under lokk til alle grønnsakene er helt møre.

Kjør suppen glatt og jevn med en stavmikser eller i en hurtigmikser. Smak til med salt, pepper og limesaft. Virker suppen veldig tykk kan du tynne den ut med litt vann.

Server suppen toppet med koriander og en god skje yoghurt. Vi hadde på noen stekte skinkebiter
Evt kokosmelk eller creme fraiche

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 42,59 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,29 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,31.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kremet søtpotetsuppe med gresskarkjerner.

Kremet søtpotetsuppe med gresskarkjerner


Antall porsjoner = 6
Dato lagt inn eller oppdatert 18.10.2018
Denne retten tar ca 20-40 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Frukt.no
Bildet er tatt av Frukt.no

Ingredienser

3 stk søtpotet skrelt og i grove terninger
2 ss rapsolje
1 stk løk i ringer
1 ts malt spisskummen
1,4 l kyllingbuljong (utblandet)
400 g yoghurt naturell
2 ts hakket frisk kruspersille
3 ss ristede gresskarkjerner


En enkel suppe med spennende ingredienser. Søtpotet og gresskarkjerner er kanskje ikke hverdagskost, men det betyr ikke nødvendigvis at det er vanskeligere å tilberede. En drøy halvtime er alt som skal til for at du kan kalle deg en ekte gourmet!


Fremgangsmåte

Varm oljen i en kjele. Tilsett løk og spisskummen. La det surre i 3-4 minutter.

Tilsett søtpotetterningene og hell over kyllingbuljong (du kan godt bruke en annen buljongtype om ønskelig). Kok opp. Sett ned varmen og la det småkoke i 20-25 minutter.

Tilsett yoghurt, gresskarkjerner og kruspersille i suppen. Bruk en stavmikser, e.l. for å få en jevn og fin suppe.

Server suppen med en spiseskje yoghurt og et dryss gresskarkjerner på toppen.

Om du ønsker, så smaker det kjempegodt med litt ristede traktkantareller på toppen ved servering.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 43,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,36 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,51.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++





Her er noen andre aktuelle artikler



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:3237



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.