Fotograf:Rosemarie Rodriguez En virkelig god suppe nå på høsten. Her kan man og gjerne blande inn litt persillerot, pastinakk eller gulrøtter. Slik får man flere smaker og farger å velge mellom.
En litt rar ting her er at vi syns spekeskinke blir veldig mye saltere når det har vært i stekeovnen, kanskje en ide å bruke en som ikke er så salt.
Oppskriften er fra ett av coop medlem sine hefter. Lettere modifisert.
Rens selleriroten, 3 epler og kutt de i terninger. Løken i skiver. Alt surres i litt smør noen minutter. Ha på fløte og melk og kok til selleriroten er mør.
Kjør så dette jevnt med en stavmikser og smak til med salt og pepper.
Legg skinkeskivene på ett bakepapir og stek dem 10-15 min ved 150 grader til de er sprø.
Kutt det siste eplet i terninger og legg noen i bunnen av hver tallerken. Hell over suppe og pynt med spekeskinke og litt gressløk + noen epleterninger. Server med hvitløksbrød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Rosemarie Rodriguez Kilde:Rosemarie Rodriguez
(Intern: 32543)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Suppe Innlagt dato:2016-09-17
Oppdatert dato:2016-09-17