Kremet sellerisuppe med epler og sprø spekeskinke



Kremet sellerisuppe med epler og sprø spekeskinke oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez
En virkelig god suppe nå på høsten. Her kan man og gjerne blande inn litt persillerot, pastinakk eller gulrøtter. Slik får man flere smaker og farger å velge mellom.
En litt rar ting her er at vi syns spekeskinke blir veldig mye saltere når det har vært i stekeovnen, kanskje en ide å bruke en som ikke er så salt.
Oppskriften er fra ett av coop medlem sine hefter. Lettere modifisert.


Oppskriften inneholder 89 Kalorier, 5 g Karbo, 3 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kremet sellerisuppe med epler og sprø spekeskinke er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2320 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
600grsellerirot i terninger
4stkrøde epler i terninger
1stkløk i skiver
2sssmør
4dlfløte
2dllettmelk
1dashsalt og pepper
8skive(r)spekeskinke
1ssgressløk




Næringsdeklarasjon for Kremet sellerisuppe med epler og sprø spekeskinke!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier88.95449.46Kcal
Protein3.3316.83gram
Karbohydrat5.1526.02gram
Kostfiber2.4512.38gram
Fett5.5728.15gram
Mettet fett3.3016.67gram
Salt0.713.60gram
Pris på oppskriftenKr 5.72Kr 28.90Kroner
Hele oppskriften veier2 021 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo23,15 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Rens selleriroten, 3 epler og kutt de i terninger. Løken i skiver. Alt surres i litt smør noen minutter. Ha på fløte og melk og kok til selleriroten er mør.
Kjør så dette jevnt med en stavmikser og smak til med salt og pepper.
Legg skinkeskivene på ett bakepapir og stek dem 10-15 min ved 150 grader til de er sprø.

Kutt det siste eplet i terninger og legg noen i bunnen av hver tallerken. Hell over suppe og pynt med spekeskinke og litt gressløk + noen epleterninger. Server med hvitløksbrød.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Rosemarie Rodriguez
(Intern: 32543)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Innlagt dato:2016-09-17
Oppdatert dato:2016-09-17


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kremet sellerisuppe med epler og sprø spekeskinke.Kremet sellerisuppe med epler og sprø spekesk.
Denne retten har 88,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,57 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,72.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sellerirotsuppe.Sellerirotsuppe.
Denne retten har 77,71 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.