Rens og skrell sellerirot og poteter. Skjær alt i små biter og fres bitene i 2 ss smør. Tilsett buljong og melk.
La det hele småkoke til grønnsakene er helt møre. Kjør suppen glatt og jevn med en stavmikser eller i en hurtigmikser. Smak til med salt og pepper
Skjær eplet i små terninger og baconet i strimler. Sprøstek baconet i en stekepanne. Løft det ut og stek eplebitene møre og gylne i samme panne. Bland bacon sammen med epleterningene og tilsett grovhakket gressløk.
Fordel suppen i dype tallerkener og topp med eple- og baconblandingen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Meny
(Intern: 32499)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe Innlagt dato:2016-08-28
Oppdatert dato:2016-08-28