Fotograf:Rosemarie Pettersen En suppe med mye oppi. Utgangspunkt med gulrotsuppe som og har blomkål i + litt selleri for mer smak. Når de serveres hadde vi i revet stekt kylling, men uten dette blir den jo laktovegetarisk. Vi hadde lite tid og bildet ble tatt med en iPhone 8 i naturlig lys, men ble ikke så verst.
Oppskriften inneholder 84 Kalorier, 7 g Karbo, 5 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Selleri, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bruk en liten stekepanne og varm opp smør og olje. Surr først hvitløken blank. Ta den opp og legg på en tallerken.
Skrell og del opp gulerøtter, kål og selleri.
Ha 5 dl vann og buljongterninger i en gryte, kok opp. Ha så i grønnsakene og den stekte hvitløken. La det småkoke til det er mørt, ca 20 minutter.
Kjør så suppen i gryten til en jevn masse med en stavmikser. Ha i litt pepper, salt og matfløte. Bland sammen og smak på den. Ta i evt mer pepper og salt. Varm opp igjen. Bruk gjerne nykvernet pepper.
Server suppen i suppeskåler med dryss av stekt kylling, hakket gressløk og en klatt yoghurt. Ved siden av ferskt brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 34709)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe Innlagt dato:2019-08-24
Oppdatert dato:2019-08-24