Diplom helinor



Bilde av Diplom helinor.

Kalorier og Næringsinnhold i Diplom helinor

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 669 kilojoule
Kcal 159.9 kalorier
Protein 1.9 gram
Karbo 25 gram
Sukker 22 gram
Kostfiber gram
Fett 5.9 gram
Mettet fett 4.6 gram


Fakta om Diplom helinor.

Fløteis med saftistrekk med jordbærsmak, og sjokotupp (4 %).

Innlagt dato
Oppdatert dato
29.06.2018
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Fløteis
Kilde til Næringsdata
Produsent
Diplom Is
Fotograf
Diplom Is
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
294
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Diplom helinor med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Isbilen Snømann855204,34102,525,5
Hennig Olsen vaniljepinne1149274,6117,94,323,9
Isbilen sandwich karamell1195285,610444
Diplom Royal Mandel1435342,96235,128
Hennig Olsen Creme Chocolate Salt og søt1391332,44214,631,5
Diplom Mini Pia Jordbær850203,159326
Isbilen prinsesseis855204,3410325
Hennig Olsen Creme Chocolate mini1391332,44214,631,5
Hennig Olsen Easy915218,6815,64,317,6
Iskrem, med kjeks, sjokolade, nøtter110026312,83,932,5
Isbilen paradis680162,5251,427,5
Isbilen sjokis sukkeredusert1175280,8222317
Hennig Olsen Oreo1293309,0214,44,539,3
Iskrem, fløte, med sjokoladebiter101024112,63,528,1
Diplom Banansplitt fløteis900215,1113,525

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.