DrOetker Ristorante Glutenfri prosciutto

Bilde av DrOetker Ristorante Glutenfri prosciutto.

Kalorier og viktig næringsinnhold i DrOetker Ristorante Glutenfri prosciutto

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 860 kilojoule
Kcal 205.5 kalorier
Protein 10 gram
Karbo 23 gram
Sukker 2 gram
Kostfiber gram
Fett 7.6 gram
Mettet fett 2.8 gram



Annonse




Fakta om DrOetker Ristorante Glutenfri prosciutto.

En sprø, tynn bunn, og rikelig med topping gjør at pizza Ristorante alltid smaker som på italiensk restaurant.
Nå får du endelig pizza Ristorante med en glutenfri bunn! Hovedkomponentene er rismel, potetstivelse, potetflak og erteprotein, som gjør at den glutenfrie pizzabunnen blir sprø og knasende.
Ristorante Glutenfri Prosciutto er toppet med tomatsaus, ost og skinke.

Vårt tips:
Glutenfri Ristorante blir best når den stekes med over- og undervarme, på 230 grader i ca. 13-15 minutter. Da får du en glutenfri pizza, med samme sprø bunn og deilige smaken som originalen!



Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
04.11.2022
Hovedgruppe
Ferdige retter
Undergruppe
Pizza frossen
Kilde til Næringsdata
Produsent
Dr OetkerDr Oetker
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
1939





Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av DrOetker Ristorante Glutenfri prosciutto med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.