Grandiosa Nybakt med Skinke

Bilde av Grandiosa Nybakt med Skinke.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Grandiosa Nybakt med Skinke

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 822 kilojoule
Kcal 196.4 kalorier
Protein 9.7 gram
Karbo 24 gram
Sukker 1.9 gram
Kostfiber gram
Fett 6.4 gram
Mettet fett 3.2 gram



Annonse




Fakta om Grandiosa Nybakt med Skinke.

Grandiosa Nybakt Skinke er en pizza som hever i ovnen under steking og får en luftig, saftig og sprø skorpe som knaser når du tygger! Toppet med lettrøkt skinke, grillet paprika, Jarlsberg- og Fyldig Norvegia-ost og persille.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
20.10.2020
Hovedgruppe
Ferdige retter
Undergruppe
Pizza frossen
Kilde til Næringsdata
Produsent
StabburetOrkla mediebank
Karakter (Snitt)
3,43 poeng satt av 7 brukere.
Besøk
5368





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Grandiosa som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Hjemmelaget pizza a la Grandiosa2137,364,246,2918,174,77
Grandiosa Deluxe2.3212,877,5310,7625,486,66
Grandis vegetaris2196,677,7511,0420,546,39
Grandiosa med artisjokkhjerter og svart oliven2153,936,017,117,556,77
Grandis v 1.6 (gatheringversjonen)3217,37,711266,57
Ferdigpizza med havsmak3165,177,118,6516,126,56
Ferdigpizza med fruktfyll3194,757,618,6322,455,92
Ferdigpizza med pølsevri3239,6914,5311,6915,46,73
Ferdigpizza med erter3139,855,959,6611,216,05
Ferdigpizza med ekstra vegetarfyll3168,167,529,5615,025,7
Grandis v 2.13156,098,957,0511,185,26


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Grandiosa Nybakt med Skinke med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.