Fjordland Kalkunbryst med rødkål og poteter

Bilde av Fjordland Kalkunbryst med rødkål og poteter.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Fjordland Kalkunbryst med rødkål og poteter

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 343 kilojoule
Kcal 82 kalorier
Protein 6.3 gram
Karbo 8.3 gram
Sukker 3.3 gram
Kostfiber 1.1 gram
Fett 2.3 gram
Mettet fett 1.2 gram



Annonse




Fakta om Fjordland Kalkunbryst med rødkål og poteter.

Kalkun spises av mange i forbindelse med jul og nyttår. Vår variant inneholder kalkunbryst i en smakfull og fyldig fløtesaus. Som tilbehør får du rødkål og poteter. Dette er skikkelig festmat som tar lang tid å lage fra bunn av, men som nå enkelt kan spises i en travel førjulstid. Retten inneholder 18 % grønnsaker og er rik på protein. God middag! Denne retten er tilgjengelig i julesesongen.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
26.05.2021
Hovedgruppe
Ferdige retter
Undergruppe
Ferdige retter med fjørfe og kjøtt generelt
Kilde til Næringsdata
Produsent
FjordlandFjordland Mediebank
Karakter (Snitt)
4,71 poeng satt av 7 brukere.
Besøk
7721





Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Fjordland Kalkunbryst med rødkål og poteter med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.