Gilde Culottestek, Norsk Kjøttfe



Bilde av Gilde Culottestek, Norsk Kjøttfe.

Kalorier og Næringsinnhold i Gilde Culottestek, Norsk Kjøttfe

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 896 kilojoule
Kcal 214.1 kalorier
Protein 19.4 gram
Karbo 0 gram
Sukker gram
Kostfiber gram
Fett 15.3 gram
Mettet fett 6.8 gram


Fakta om Gilde Culottestek, Norsk Kjøttfe.

Culot er forlengelsen av bankekjøttet og ligger over mørbraden. Blir den mørnet er den forholdsvis mør. Egner seg som grytekjøtt eller en liten stek.

Bruksområde for Gilde Culottestek, Norsk Kjøttfe.

Fettlaget på steken skjæres i ruter. Krydre kjøttet med salt og pepper før det brunes på alle sider i en varm jernpanne eller jerngryte med nøttebrunt smør. Stikk et steketermometer inn i kjøttet og la det steke i ovn ved 160 grader til steketermometeret viser 60 grader (rosa). La kjøttet hvile 15 minutter før servering.

Server gjerne med råstekte poteter, bakt sjalottløk og sjysaus.
Innlagt dato
Oppdatert dato
22.03.2014
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Lam og sau
Kilde til Næringsdata
Produsent
Gilde
Fotograf
Gildes Mediebank
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 8 brukere.
Besøk
8856
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Noen anbefalte oppskrifter som bruker Culotte som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Culottestek4.5146,187,9610,867,3910,97
Culottestek med potetterte3120,566,289,066,499,47







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Gilde Culottestek, Norsk Kjøttfe med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.