Hennig Olsen sjokokirsj

Bilde av Hennig Olsen sjokokirsj.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Hennig Olsen sjokokirsj

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1284 kilojoule
Kcal 306.9 kalorier
Protein 2.9 gram
Karbo 30.8 gram
Sukker 30.5 gram
Kostfiber gram
Fett 19 gram
Mettet fett 14.2 gramAnnonse
Fakta om Hennig Olsen sjokokirsj.

SjokoKirsj har vært en av de mest etterspurte klassikerne fra Hennig-Olsen Is. 35 år etter den så dagens lys blir den igjen tilgjengelige, i ny form.

– Veldig mange fans har jobbet iherdig med å få relansert SjokoKirsj. Det er gøy å se det store engasjementet – og å imøtekomme ønskene om å ta den tilbake! sier Paal Hennig-Olsen, administrerende direktør i Hennig-Olsen Is.

Engasjementet rundt SjokoKirsj har vært stort siden den ble tatt ut av produksjon i 2012. Hele 13.770 personer har svart at de savner SjokoKirsj på Hennig-Olsen Is sine nettsider, og Facebook-gruppen med navn «Vi som vil ha SjokoKirsj tilbake i butikkene» teller over 6.500 personer.

Relanseres i moderne utgave


SjokoKirsj slik vi kjenner den fra tidligere, kom i dessertisbeger og kunne kjøpes i 4-pakk. Nå lanseres den på pinne – en deilig vaniljeis med kirsebærsaus og sjokoladetrekk.

– Vi ønsket å relansere en moderne variant av SjokoKirsj som bevarte den gode kombinasjonen av vanilje, kirsebær og sjokolade. Vi håper den faller like godt i smak som den forrige versjonen, sier Hennig-Olsen.

Fra mai vil du kunne kjøpe den nostalgiske sjokolade- og kirsebærisen på Shell, Esso, Deli de Luca, Mix og Jafs over hele landet.

– SjokoKirsj blir i første omgang lansert som limited edition, og så får det være opp til alle iskremelskerne i Norge å bestemme om den igjen skal få bli del av vårt faste sortiment, sier Hennig-Olsen.Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6Innlagt dato
Oppdatert dato
20.04.2021
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Fløteis
Kilde til Næringsdata
Produsent
Hennig Olsen IsHennig Olsen Is
Karakter (Snitt)
4,85 poeng satt av 155 brukere.
Besøk
16785

Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Hennig Olsen sjokokirsj med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av FacebookAnsvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.