Kavli rekeost tube



Bilde av Kavli rekeost tube.

Kalorier og Næringsinnhold i Kavli rekeost tube

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 881 kilojoule
Kcal 210.6 kalorier
Protein 17 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber gram
Fett 16 gram
Mettet fett 10 gram


Fakta om Kavli rekeost tube.

Kavli RekeOst er laget av ekte norsk hvitost og gode reker.
Kavli RekeOst har en myk og kremet konsistens, og er en av favorittsmakene blant Kavli smøreost.


Innlagt dato
Oppdatert dato
26.02.2019
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Kremost/smøreost
Kilde til Næringsdata
Produsent
Kavli
Fotograf
Kavli
Karakter (Snitt)
4,33 poeng satt av 9 brukere.
Besøk
5588
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Noen anbefalte oppskrifter som bruker kremost som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Oreo kjeks kake(Oreokake)4.9404,0626,824,0436,129,44
Supergod ostekake!4.7240,9515,553,6521,314,74
Enkel og god gulrotkake4.1297,217,334,252,963,4
Gulrotkake-muffins4.4322,5315,995,6538,074,61
Glutenfri gulrotkake4.3357,1115,872,8549,574,43
Lefseruller med røkelaks4.2176,539,139,9512,9610,99
Mandel-kokoskake4.9421,5829,547,6229,065,49
Kremostsuppe4.995,197,335,131,84,55
Kremostsuppe4.995,197,335,131,84,55
Pølsehorn3.8251,1914,6110,3219,113,48
Lakse wrap4.5172,5713,078,584,8612,54
Veronica´s ostekake4.7289,8419,543,624,594,72
Ellens ostekake5323,1422,663,525,85,64
Tiramisu4205,2815,485,27,9310,47
Gulrotkake med glasur5.2320,5616,064,9338,143,67







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Kavli rekeost tube med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.