Oatly recovery ananas, pasjonsfrukt og spirulina

Bilde av Oatly recovery ananas, pasjonsfrukt og spirulina.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Oatly recovery ananas, pasjonsfrukt og spirulina

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 330 kilojoule
Kcal 78.9 kalorier
Protein 4.6 gram
Karbo 13 gram
Sukker 10 gram
Kostfiber 1.1 gram
Fett 0.6 gram
Mettet fett 0.1 gramAnnonse
Fakta om Oatly recovery ananas, pasjonsfrukt og spirulina.

Etter trening må kroppen hente seg inn igjen. Bygge nye muskler og beholde de gamle. Da finnes det flere fornuftige alternativer, som f.eks. en frukt, brokkoli, spinat, en håndfull peanøtter, og selvfølgelig helt vanlig vann. Rett fra kranen fungerer bra, med mindre du bor i Papua Ny Guinea. Men hvorfor tipser vi om andre alternativer? Det virker jo en anelse kontraproduktivt? Og hvorfor skal du betale penger for nettopp vårt Recovery-produkt?

Vi mener at ærlighet varer lengst. Det er også grunnen til at vi, med hånden på hjertet, kan si at Recovery inneholder en perfekt blanding av riktige proteiner og karbohydrater som er akkurat det kroppen din trenger etter trening. Dessuten er det et pluss at Recovery er lett å få i seg, bunkre opp med og den er god. Eventuelt trenger du å drikke et par stykker hvis du befinner deg på elitenivå, men vanligvis holder det med én boks. Folk maser så mye med å få i seg nok proteiner etter trening. Drikker du en Recovery får du i deg akkurat passe mye, som er 11 gram protein. Da er det ikke lenger nødvendig å koke brokkoli rett etter trening, heller.Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6Innlagt dato
Oppdatert dato
02.12.2016
Hovedgruppe
Allergivennlige drikkevarer
Undergruppe
Melkeerstatning
Kilde til Næringsdata
Produsent
OatlyOatly
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
1093

Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Oatly recovery ananas, pasjonsfrukt og spirulina med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av FacebookAnsvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.