Rismelk

Bilde av Rismelk.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Rismelk

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 139.6 kilojoule
Kcal 33.4 kalorier
Protein 0.3 gram
Karbo 4.6 gram
Sukker 1.4 gram
Kostfiber gram
Fett 1.5 gram
Mettet fett gram



Annonse




Fakta om Rismelk.

Melk laget av ris som kokes. Søk egen oppskrift for rismelk hos www.matoppskrift.no.
Næringsinnhold beregnet av denne oppskriften:
40 gr (1/2 dl) løse ris
1 liter vann
1 ss honning
1 ss olje



Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Rismelk.

Brukes som melk og til drikke.


Innlagt dato
Oppdatert dato
06.02.2009
Hovedgruppe
Allergivennlige drikkevarer
Undergruppe
Melkeerstatning
Kilde til Næringsdata
Alpro Soya
Karakter (Snitt)
5 poeng satt av 20 brukere.
Besøk
20847
Spesielle egenskaper
Melkefri
Laktosefri
Glutenfri





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Rismelk som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Amalies sjokoladekake3.4325,488,783,3957,372,33
Pannekaker, kjempegode for alle3.8134,43,586,4617,732,75
Sjokoladekake for proteinintolerante - men god for alle4.5357,3212,321,5359,573,43
Jane´s gjærfrie brød4.5213,756,276,7829,371,8
Kjøleskapsgrøt med chiafrø og yoghurt4.5173,917,674,8618,985,66
Scones med gulrøtter4203,057,235,9325,882,76
Havrekjeks4378,4922,536,8534,992,58
Speltbrød uten surdeig3.5234,714,499,0836,192,7
Spinat suppe 3330,790,990,25,233,37
Kremet selleri og potetsuppe334,460,340,885,763,25
Purre-potetsuppe320,430,190,643,571,39
Melkefri kakefyll393,133,453,1512,352,77
Frikadeller uten melk389,371,7311,456,636,21
Brunkake melkefri3250,056,093,4644,522
Jordbærmuffins - uten melk og egg3311,6913,033,8743,742,97


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Rismelk med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.