Scones med gulrøtter inneholder
203 Kalorier,
26 g Karbo,
6 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Scones med gulrøtter har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Scones med gulrøtter er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
9203 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Scones med gulrøtter med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 203.05 | 1 428.46 | 178.56 | Kcal |
Protein | 5.93 | 41.72 | 5.21 | gram |
Karbohydrat | 25.88 | 182.07 | 22.76 | gram |
Kostfiber | 5.37 | 37.78 | 4.72 | gram |
Fett | 7.23 | 50.86 | 6.36 | gram |
Mettet fett | 3.84 | 27.01 | 3.38 | gram |
Salt | 1.28 | 9.02 | 1.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.76 | Kr 19.42 | Kr 2.43 | .- |
Hele oppskriften veier | 704 totalt | 704 pr porsj | 88 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 50,98 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
scones
Bland sammen hvetemelet og speltmelet ( ta av ca. ½ dl mel til utbakingen), bakepulver, salt og karve. Smuldre smøret med fingrene i det tørre, eller bruk en gaffel. Skrell gulrøttene og riv dem på råkostjern, fineste siden.
Bland dem inn i melet sammen med rismelken. Ikke arbeid deigen for mye, den skal bare eltes lett. Del deigen i to og klapp til to runde, tykke leiver på et bakepapir som passer ovnsplaten. Omtrent som to pizzabunner.
Skyv papiret med leivene inn på ovnsplaten. Del hver leiv i fire, men skjær ikke stykkene helt fra hverandre.
Prikk med en gaffel og stek sconesbrødene i ca. 12 min. midt i ovnen. Bryt brødstykkene fra hverandre og server dem før de blir helt kalde. Godt til for eksempel suppe!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dr Heiko Santelmann
(Intern: 3919)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Uten gjær
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-02
Oppdatert dato:2003-04-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift