Sjokoladekake for proteinintolerante - men god for alle



Sjokoladekake for proteinintolerante - men god for alle inneholder 357 Kalorier, 60 g Karbo, 2 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Sjokoladekake for proteinintolerante - men god for alle har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sjokoladekake for proteinintolerante - men god for alle er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 4469 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Kakebunn:

3stkegg
3kopp(er)sukker
Ca 4,5kopp(er)Toro lys melblanding - naturlig fri for gluten.
1,5kopp(er)rismelk med vaniljesmak
100grsmeltet smør (Melange uten salt og melk)
3tsbakepulver
3tsvaniljesukker
3ssnesquick sjokoladepulver (den originale uten stivelse)

Smørkrem på toppen

225grsmør (melange uten melk og salt)
300grmelis
1,5tsvaniljesukker
Ca 1,5ssnesquick sjokoladepulver (den originale uten stivelse)
1stkeggeplomme (kan utelates)




Kalorier og næringsinnhold i Sjokoladekake for proteinintolerante - men god for alle med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier357.328 763.52438.18Kcal
Protein1.5337.521.88gram
Karbohydrat59.571 461.0073.05gram
Kostfiber1.0225.021.25gram
Fett12.32302.1615.11gram
Mettet fett7.24177.578.88gram
Salt0.6916.940.85gram
Pris på oppskriftenKr 3.43Kr 84.12Kr 4.21.-
Hele oppskriften veier2 453 totalt2 453 pr porsj123 pr stk gram
Energiprosent fra karbo66,68 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 stykker

Kaken:
Rør sammen alt. Etterfyll med Toro lys melblanding om røren blir for tynn!
Eggstørrelsen avgjør litt hvor mye mel du trenger.

Stekes i langapanne i 25 minutter på 180 gr.

Smørkremen røres sammen og smøres på.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
(Intern: 2118969515)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Sjokoladekake
Diett/allergi: Proteinintolera
Land: Norge
Innlagt dato:2007-03-26
Oppdatert dato:2007-03-26


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.