Sjokoladekake for proteinintolerante - men god for alle inneholder
357 Kalorier,
60 g Karbo,
2 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Sjokoladekake for proteinintolerante - men god for alle har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sjokoladekake for proteinintolerante - men god for alle er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4469 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sjokoladekake for proteinintolerante - men god for alle med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 357.32 | 8 763.52 | 438.18 | Kcal |
Protein | 1.53 | 37.52 | 1.88 | gram |
Karbohydrat | 59.57 | 1 461.00 | 73.05 | gram |
Kostfiber | 1.02 | 25.02 | 1.25 | gram |
Fett | 12.32 | 302.16 | 15.11 | gram |
Mettet fett | 7.24 | 177.57 | 8.88 | gram |
Salt | 0.69 | 16.94 | 0.85 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.43 | Kr 84.12 | Kr 4.21 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 453 totalt | 2 453 pr porsj | 123 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 66,68 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
stykker
Kaken:
Rør sammen alt. Etterfyll med Toro lys melblanding om røren blir for tynn!
Eggstørrelsen avgjør litt hvor mye mel du trenger.
Stekes i langapanne i 25 minutter på 180 gr.
Smørkremen røres sammen og smøres på.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
(Intern: 2118969515)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Sjokoladekake
Diett/allergi:
Proteinintolera
Land:
Norge
Innlagt dato:2007-03-26
Oppdatert dato:2007-03-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.