Stabburpølse



Kalorier og Næringsinnhold i Stabburpølse

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1967 kilojoule
Kcal 475 kalorier
Protein 20.7 gram
Karbo 3.6 gram
Sukker 2.9 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 42 gram
Mettet fett 14.9 gram


Fakta om Stabburpølse.

Disse pølsene kalles også svartpølse. I stabburspølsen blir det brukt renskåret kjøtt av sau og lam, storfe og svin, og eventuelt litt hestekjøtt.

Innlagt dato
Oppdatert dato
07.05.2019
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Spekepølse
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 2 brukere.
Besøk
4002
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Stabburpølse med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Taga classic salchichon extra1450346,5527250,9
Grilstad jubelsalami krydder1618386,735181
Chistorra (til steking)1900454,172189
Gilde Rødvinspølse1594380,9631250
Rema 1000 chorizo topping 80gr1586379,0531232,8
Grilstad pepperoni hel1757419,9236231,7
Aron Mat spekepølse grøtfjord 300 gr1507360,1726,329,81,5
Chorizo bbq klassisk1582378,0935150
Nordfjord mørpølse xxl1856443,5839231,3
Grilstad reinsdyrsnabb1773423,7436262
Aron Mat spekepølse grøtfjord skåret 100 gr1507360,1726,329,81,5
Nordfjord fårepølse1540368,0629251
Grilstad salami snack mini2200525,846253
Chorizo pølse149436029,120,73,4
Grilstad heia salami1512361,3627281,1

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.