Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 134,48 | 316,85 | Kcal | |
Protein | 8,74 | 20,59 | gram | 25,99 |
Karbohydrat | 5,36 | 12,63 | gram | 15,94 |
Kostfiber | 1,16 | 2,73 | gram | 1,72 |
Fett | 8,27 | 19,49 | gram | 55,34 |
Alkohol | 0,98 | |||
Mettet fett | 2,83 | 6,67 | gram | |
Salt | 1,51 | 3,55 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 7,70 | Kr 18,14 | .- | |
Hele oppskriften veier | 942 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 556,44 | Kj | 6,4% |
Kalorier | 133,59 | Kcal | 6,7% |
Protein | 8,74 | gram | 17,5% |
Fett | 8,27 | gram | 11,8% |
Mettede fettsyrer | 2,83 | gram | 14,2% |
Transumettede fettsyrer | 0,00 | gram | 0,0% |
Enumettede fettsyrer | 4,06 | gram | 13,5% |
Flerumettede fettsyrer | 1,18 | gram | 8,4% |
Kolesterol | 26,37 | mg | 8,8% |
Omega 3 fettsyrer | 0,22 | gram | 8,8% |
Omega 6 fettsyrer | 0,87 | gram | 34,7% |
Karbohydrater totalt | 5,18 | gram | 1,7% |
Stivelse | 0,19 | gram | N/A |
Kostfiber | 1,16 | gram | 3,9% |
Mono/disakkarider | 4,23 | gram | 4,7% |
Laktose (melkesukker) | 0,00 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,19 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,23 | % | N/A |
Beta_karoten | 109,68 | mcg | N/A |
Retinol | 6,79 | mcg | 0,8% |
Vitamin_A | 15,78 | RAE | 2,0% |
Vitamin_D | 0,08 | mcg | 0,8% |
Vitamin_E | 0,89 | mg | 9,9% |
Vitamin_B1 | 0,06 | mg | 4,3% |
Vitamin_B2 | 0,08 | mg | 5,7% |
Niacin | 2,11 | mg | 12,4% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,19 | mg | 13,4% |
B9 Folat | 22,44 | mcg | 7,5% |
Vitamin_B12 | 1,16 | mcg | 58,0% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 18,73 | mg | 25,0% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,01 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 26,48 | mg | 3,3% |
Jern | 1,30 | mg | 13,0% |
Natrium | 603,34 | mg | 26,2% |
Beregnet salt av Natrium | 1,51 | gram | 30,2% |
Kalium | 232,58 | mg | 7,0% |
Magnesium | 18,42 | mg | 6,1% |
Sink | 2,08 | mg | 23,2% |
Selen | 3,59 | mcg | 6,5% |
Kopper | 0,04 | mg | 4,9% |
Fosfor | 84,41 | mg | 14,1% |
Jod | 1,31 | mcg | 0,9% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.