Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 171,57 | 412,86 | Kcal | |
Protein | 18,58 | 44,71 | gram | 43,31 |
Karbohydrat | 0,22 | 0,53 | gram | 0,51 |
Kostfiber | 0,10 | 0,24 | gram | 0,11 |
Fett | 10,46 | 25,17 | gram | 54,86 |
Alkohol | 1,18 | |||
Mettet fett | 6,34 | 15,26 | gram | |
Salt | 0,21 | 0,51 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 17,20 | Kr 41,39 | .- | |
Hele oppskriften veier | 963 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 715,18 | Kj | 8,2% |
Kalorier | 171,10 | Kcal | 8,6% |
Protein | 18,58 | gram | 37,2% |
Fett | 10,46 | gram | 14,9% |
Mettede fettsyrer | 6,34 | gram | 31,7% |
Transumettede fettsyrer | 0,21 | gram | 0,8% |
Enumettede fettsyrer | 2,72 | gram | 9,1% |
Flerumettede fettsyrer | 0,30 | gram | 2,2% |
Kolesterol | 55,58 | mg | 18,5% |
Omega 3 fettsyrer | 0,08 | gram | 3,1% |
Omega 6 fettsyrer | 0,22 | gram | 8,6% |
Karbohydrater totalt | 0,22 | gram | 0,1% |
Stivelse | 0,02 | gram | N/A |
Kostfiber | 0,10 | gram | 0,3% |
Mono/disakkarider | 0,20 | gram | 0,2% |
Laktose (melkesukker) | 0,00 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,29 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,36 | % | N/A |
Beta_karoten | 88,48 | mcg | N/A |
Retinol | 79,48 | mcg | 9,9% |
Vitamin_A | 86,47 | RAE | 10,8% |
Vitamin_D | 1,04 | mcg | 10,4% |
Vitamin_E | 0,52 | mg | 5,7% |
Vitamin_B1 | 0,04 | mg | 2,7% |
Vitamin_B2 | 0,14 | mg | 10,0% |
Niacin | 4,53 | mg | 26,6% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,75 | mg | 15,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,30 | mg | 21,7% |
B9 Folat | 5,68 | mcg | 1,9% |
Vitamin_B12 | 1,26 | mcg | 62,9% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 0,46 | mg | 0,6% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 5,69 | mg | 0,7% |
Jern | 2,01 | mg | 20,1% |
Natrium | 85,42 | mg | 3,7% |
Beregnet salt av Natrium | 0,21 | gram | 4,3% |
Kalium | 331,82 | mg | 10,1% |
Magnesium | 20,67 | mg | 6,9% |
Sink | 3,35 | mg | 37,2% |
Selen | 4,61 | mcg | 8,4% |
Kopper | 0,02 | mg | 2,4% |
Fosfor | 171,28 | mg | 28,5% |
Jod | 4,36 | mcg | 2,9% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.