Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 364,87 | 4 478,56 | Kcal | |
Protein | 3,44 | 42,22 | gram | 3,77 |
Karbohydrat | 47,22 | 579,60 | gram | 51,76 |
Kostfiber | 1,60 | 19,64 | gram | 0,87 |
Fett | 17,67 | 216,89 | gram | 43,58 |
Mettet fett | 10,98 | 134,77 | gram | |
Salt | 0,80 | 9,86 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 4,96 | Kr 60,88 | .- | |
Hele oppskriften veier | 1 227 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 1 528,58 | Kj | 17,6% |
Kalorier | 365,60 | Kcal | 18,3% |
Protein | 3,44 | gram | 6,9% |
Fett | 17,67 | gram | 25,2% |
Mettede fettsyrer | 10,98 | gram | 54,9% |
Transumettede fettsyrer | 0,41 | gram | 1,6% |
Enumettede fettsyrer | 4,11 | gram | 13,7% |
Flerumettede fettsyrer | 0,77 | gram | 5,5% |
Kolesterol | 61,46 | mg | 20,5% |
Omega 3 fettsyrer | 0,15 | gram | 5,8% |
Omega 6 fettsyrer | 0,57 | gram | 23,0% |
Karbohydrater totalt | 47,22 | gram | 15,7% |
Stivelse | 15,84 | gram | N/A |
Kostfiber | 1,60 | gram | 5,3% |
Mono/disakkarider | 31,38 | gram | 34,9% |
Laktose (melkesukker) | 0,00 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 114,12 | mcg | N/A |
Retinol | 158,83 | mcg | 19,9% |
Vitamin_A | 168,28 | RAE | 21,0% |
Vitamin_D | 2,15 | mcg | 21,5% |
Vitamin_E | 1,17 | mg | 13,0% |
Vitamin_B1 | 0,07 | mg | 5,2% |
Vitamin_B2 | 0,03 | mg | 2,5% |
Niacin | 0,45 | mg | 2,7% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,04 | mg | 3,0% |
B9 Folat | 12,47 | mcg | 4,2% |
Vitamin_B12 | 0,07 | mcg | 3,7% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 3,68 | mg | 4,9% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 15,56 | mg | 1,9% |
Jern | 0,49 | mg | 4,9% |
Natrium | 321,46 | mg | 14,0% |
Beregnet salt av Natrium | 0,80 | gram | 16,1% |
Kalium | 75,29 | mg | 2,3% |
Magnesium | 10,69 | mg | 3,6% |
Sink | 0,32 | mg | 3,5% |
Selen | 2,88 | mcg | 5,2% |
Kopper | 0,06 | mg | 6,2% |
Fosfor | 49,20 | mg | 8,2% |
Jod | 7,65 | mcg | 5,1% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.