Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 454,11 | 3 343,84 | Kcal | |
Protein | 5,76 | 42,41 | gram | 5,07 |
Karbohydrat | 53,14 | 391,30 | gram | 46,8 |
Kostfiber | 1,93 | 14,21 | gram | 0,85 |
Fett | 23,85 | 175,62 | gram | 47,26 |
Mettet fett | 14,56 | 107,21 | gram | |
Salt | 0,77 | 5,67 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 3,12 | Kr 22,97 | .- | |
Hele oppskriften veier | 736 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 1 877,49 | Kj | 21,6% |
Kalorier | 449,15 | Kcal | 22,5% |
Protein | 5,76 | gram | 11,5% |
Fett | 23,85 | gram | 34,1% |
Mettede fettsyrer | 14,56 | gram | 72,8% |
Transumettede fettsyrer | 0,65 | gram | 2,6% |
Enumettede fettsyrer | 5,85 | gram | 19,5% |
Flerumettede fettsyrer | 0,94 | gram | 6,7% |
Kolesterol | 81,55 | mg | 27,2% |
Omega 3 fettsyrer | 0,12 | gram | 4,8% |
Omega 6 fettsyrer | 0,53 | gram | 21,0% |
Karbohydrater totalt | 51,95 | gram | 17,3% |
Stivelse | 23,69 | gram | N/A |
Kostfiber | 1,93 | gram | 6,4% |
Mono/disakkarider | 28,26 | gram | 31,4% |
Laktose (melkesukker) | 0,00 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 131,57 | mcg | N/A |
Retinol | 215,90 | mcg | 27,0% |
Vitamin_A | 226,80 | RAE | 28,3% |
Vitamin_D | 2,93 | mcg | 29,3% |
Vitamin_E | 1,17 | mg | 13,0% |
Vitamin_B1 | 0,10 | mg | 7,6% |
Vitamin_B2 | 0,06 | mg | 4,0% |
Niacin | 0,46 | mg | 2,7% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,06 | mg | 4,2% |
B9 Folat | 11,48 | mcg | 3,8% |
Vitamin_B12 | 0,14 | mcg | 6,8% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 0,68 | mg | 0,9% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 34,23 | mg | 4,3% |
Jern | 0,71 | mg | 7,1% |
Natrium | 308,26 | mg | 13,4% |
Beregnet salt av Natrium | 0,77 | gram | 15,4% |
Kalium | 118,68 | mg | 3,6% |
Magnesium | 18,08 | mg | 6,0% |
Sink | 0,53 | mg | 5,9% |
Selen | 3,28 | mcg | 6,0% |
Kopper | 0,10 | mg | 10,8% |
Fosfor | 197,63 | mg | 32,9% |
Jod | 9,93 | mcg | 6,6% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.