| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 205,97 | 3 433,52 | Kcal | |
| Protein | 6,68 | 111,36 | gram | 12,97 |
| Karbohydrat | 37,53 | 625,63 | gram | 72,88 |
| Kostfiber | 3,18 | 53,01 | gram | 3,08 |
| Fett | 2,53 | 42,18 | gram | 11,05 |
| Mettet fett | 0,28 | 4,67 | gram | |
| Salt | 0,42 | 6,97 | gram | |
| Pris på oppskriften | Kr 1,31 | Kr 21,84 | .- | |
| Hele oppskriften veier | 1 667 | gr totalt |
| Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
|---|---|---|---|
| Kilojoule | 833,35 | Kj | 9,6% |
| Kalorier | 197,38 | Kcal | 9,9% |
| Protein | 6,68 | gram | 13,4% |
| Fett | 2,53 | gram | 3,6% |
| Mettede fettsyrer | 0,28 | gram | 1,4% |
| Transumettede fettsyrer | 0,00 | gram | 0,0% |
| Enumettede fettsyrer | 0,78 | gram | 2,6% |
| Flerumettede fettsyrer | 1,14 | gram | 8,2% |
| Kolesterol | 0,00 | mg | 0,0% |
| Omega 3 fettsyrer | 0,02 | gram | 1,0% |
| Omega 6 fettsyrer | 1,15 | gram | 46,0% |
| Karbohydrater totalt | 35,44 | gram | 11,8% |
| Stivelse | 31,64 | gram | N/A |
| Kostfiber | 3,18 | gram | 10,6% |
| Mono/disakkarider | 3,80 | gram | 4,2% |
| Laktose (melkesukker) | 0,00 | gram | N/A |
| Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
| Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
| Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
| Beta_karoten | 3,30 | mcg | N/A |
| Retinol | 0,00 | mcg | 0,0% |
| Vitamin_A | 0,30 | RAE | 0,0% |
| Vitamin_D | 0,00 | mcg | 0,0% |
| Vitamin_E | 1,48 | mg | 16,4% |
| Vitamin_B1 | 0,23 | mg | 17,5% |
| Vitamin_B2 | 0,06 | mg | 4,5% |
| Niacin | 1,08 | mg | 6,4% |
| Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
| Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,09 | mg | 6,7% |
| B9 Folat | 36,07 | mcg | 12,0% |
| Vitamin_B12 | 0,00 | mcg | 0,0% |
| Vitamin_C Ascorbinsyre | 1,52 | mg | 2,0% |
| Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
| Kalsium | 18,00 | mg | 2,2% |
| Jern | 0,85 | mg | 8,5% |
| Natrium | 167,23 | mg | 7,3% |
| Beregnet salt av Natrium | 0,42 | gram | 8,4% |
| Kalium | 158,61 | mg | 4,8% |
| Magnesium | 29,73 | mg | 9,9% |
| Sink | 0,82 | mg | 9,2% |
| Selen | 0,00 | mcg | 0,0% |
| Kopper | 0,14 | mg | 16,0% |
| Fosfor | 0,00 | mg | 0,0% |
| Jod | 0,33 | mcg | 0,2% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.