Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 488,13 | 3 363,22 | Kcal | |
Protein | 6,42 | 44,23 | gram | 5,26 |
Karbohydrat | 52,28 | 360,21 | gram | 42,84 |
Kostfiber | 3,68 | 25,36 | gram | 1,5 |
Fett | 27,33 | 188,30 | gram | 50,39 |
Mettet fett | 13,90 | 95,77 | gram | |
Salt | 0,19 | 1,32 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 6,56 | Kr 45,20 | .- | |
Hele oppskriften veier | 689 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 2 025,50 | Kj | 23,3% |
Kalorier | 485,20 | Kcal | 24,3% |
Protein | 6,42 | gram | 12,8% |
Fett | 27,33 | gram | 39,0% |
Mettede fettsyrer | 13,90 | gram | 69,5% |
Transumettede fettsyrer | 0,38 | gram | 1,5% |
Enumettede fettsyrer | 9,14 | gram | 30,5% |
Flerumettede fettsyrer | 1,53 | gram | 11,0% |
Kolesterol | 31,92 | mg | 10,6% |
Omega 3 fettsyrer | 0,09 | gram | 3,6% |
Omega 6 fettsyrer | 1,31 | gram | 52,2% |
Karbohydrater totalt | 51,52 | gram | 17,2% |
Stivelse | 13,98 | gram | N/A |
Kostfiber | 3,68 | gram | 12,3% |
Mono/disakkarider | 37,54 | gram | 41,7% |
Laktose (melkesukker) | 0,15 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 80,60 | mcg | N/A |
Retinol | 109,36 | mcg | 13,7% |
Vitamin_A | 115,94 | RAE | 14,5% |
Vitamin_D | 1,45 | mcg | 14,5% |
Vitamin_E | 2,77 | mg | 30,8% |
Vitamin_B1 | 0,12 | mg | 9,4% |
Vitamin_B2 | 0,12 | mg | 8,4% |
Niacin | 0,62 | mg | 3,7% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,06 | mg | 4,0% |
B9 Folat | 14,38 | mcg | 4,8% |
Vitamin_B12 | 0,14 | mcg | 7,1% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 0,70 | mg | 0,9% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 73,51 | mg | 9,2% |
Jern | 2,30 | mg | 23,0% |
Natrium | 76,58 | mg | 3,3% |
Beregnet salt av Natrium | 0,19 | gram | 3,8% |
Kalium | 285,78 | mg | 8,7% |
Magnesium | 69,34 | mg | 23,1% |
Sink | 1,04 | mg | 11,6% |
Selen | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kopper | 0,48 | mg | 52,9% |
Fosfor | 0,10 | mg | 0,0% |
Jod | 5,37 | mcg | 3,6% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.