Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 486,99 | 3 355,36 | Kcal | |
Protein | 6,21 | 42,79 | gram | 5,1 |
Karbohydrat | 52,28 | 360,21 | gram | 42,94 |
Kostfiber | 3,44 | 23,70 | gram | 1,41 |
Fett | 27,35 | 188,44 | gram | 50,54 |
Mettet fett | 14,03 | 96,67 | gram | |
Salt | 0,19 | 1,32 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 6,56 | Kr 45,20 | .- | |
Hele oppskriften veier | 689 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 2 032,67 | Kj | 23,4% |
Kalorier | 486,71 | Kcal | 24,3% |
Protein | 6,21 | gram | 12,4% |
Fett | 27,35 | gram | 39,1% |
Mettede fettsyrer | 14,03 | gram | 70,2% |
Transumettede fettsyrer | 0,33 | gram | 1,3% |
Enumettede fettsyrer | 9,02 | gram | 30,1% |
Flerumettede fettsyrer | 1,56 | gram | 11,2% |
Kolesterol | 36,16 | mg | 12,1% |
Omega 3 fettsyrer | 0,11 | gram | 4,5% |
Omega 6 fettsyrer | 1,44 | gram | 57,8% |
Karbohydrater totalt | 52,22 | gram | 17,4% |
Stivelse | 14,56 | gram | N/A |
Kostfiber | 3,44 | gram | 11,5% |
Mono/disakkarider | 37,66 | gram | 41,8% |
Laktose (melkesukker) | 0,15 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 80,79 | mcg | N/A |
Retinol | 109,65 | mcg | 13,7% |
Vitamin_A | 116,22 | RAE | 14,5% |
Vitamin_D | 1,45 | mcg | 14,5% |
Vitamin_E | 2,83 | mg | 31,5% |
Vitamin_B1 | 0,12 | mg | 9,3% |
Vitamin_B2 | 0,11 | mg | 8,1% |
Niacin | 0,66 | mg | 3,9% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,05 | mg | 3,5% |
B9 Folat | 15,03 | mcg | 5,0% |
Vitamin_B12 | 0,14 | mcg | 7,1% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 0,30 | mg | 0,4% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 72,91 | mg | 9,1% |
Jern | 2,32 | mg | 23,2% |
Natrium | 76,78 | mg | 3,3% |
Beregnet salt av Natrium | 0,19 | gram | 3,8% |
Kalium | 281,39 | mg | 8,5% |
Magnesium | 69,52 | mg | 23,2% |
Sink | 1,08 | mg | 12,0% |
Selen | 1,80 | mcg | 3,3% |
Kopper | 0,47 | mg | 52,5% |
Fosfor | 139,24 | mg | 23,2% |
Jod | 5,82 | mcg | 3,9% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.