Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 366,41 | 2 963,82 | Kcal | |
Protein | 5,34 | 43,19 | gram | 5,82 |
Karbohydrat | 50,59 | 409,21 | gram | 55,22 |
Kostfiber | 1,37 | 11,08 | gram | 0,74 |
Fett | 15,55 | 125,78 | gram | 38,19 |
Mettet fett | 3,66 | 29,61 | gram | |
Salt | 0,44 | 3,58 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 3,54 | Kr 28,63 | .- | |
Hele oppskriften veier | 809 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 1 538,43 | Kj | 17,7% |
Kalorier | 366,71 | Kcal | 18,3% |
Protein | 5,34 | gram | 10,7% |
Fett | 15,55 | gram | 22,2% |
Mettede fettsyrer | 3,66 | gram | 18,3% |
Transumettede fettsyrer | 0,05 | gram | 0,2% |
Enumettede fettsyrer | 7,05 | gram | 23,5% |
Flerumettede fettsyrer | 3,65 | gram | 26,1% |
Kolesterol | 44,22 | mg | 14,7% |
Omega 3 fettsyrer | 0,44 | gram | 17,4% |
Omega 6 fettsyrer | 4,15 | gram | 165,9% |
Karbohydrater totalt | 50,65 | gram | 16,9% |
Stivelse | 14,30 | gram | N/A |
Kostfiber | 1,37 | gram | 4,6% |
Mono/disakkarider | 36,35 | gram | 40,4% |
Laktose (melkesukker) | 0,44 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 56,17 | mcg | N/A |
Retinol | 159,42 | mcg | 19,9% |
Vitamin_A | 164,02 | RAE | 20,5% |
Vitamin_D | 1,83 | mcg | 18,3% |
Vitamin_E | 4,01 | mg | 44,5% |
Vitamin_B1 | 0,07 | mg | 5,5% |
Vitamin_B2 | 0,10 | mg | 7,4% |
Niacin | 0,41 | mg | 2,4% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,04 | mg | 3,1% |
B9 Folat | 15,59 | mcg | 5,2% |
Vitamin_B12 | 0,23 | mcg | 11,5% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 41,85 | mg | 5,2% |
Jern | 0,93 | mg | 9,3% |
Natrium | 176,86 | mg | 7,7% |
Beregnet salt av Natrium | 0,44 | gram | 8,8% |
Kalium | 162,50 | mg | 4,9% |
Magnesium | 29,96 | mg | 10,0% |
Sink | 0,73 | mg | 8,1% |
Selen | 4,15 | mcg | 7,5% |
Kopper | 0,16 | mg | 17,8% |
Fosfor | 154,35 | mg | 25,7% |
Jod | 6,81 | mcg | 4,5% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.