Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 376,66 | 5 487,03 | Kcal | |
Protein | 4,31 | 62,79 | gram | 4,57 |
Karbohydrat | 41,25 | 600,91 | gram | 43,8 |
Kostfiber | 1,54 | 22,43 | gram | 0,81 |
Fett | 21,26 | 309,71 | gram | 50,79 |
Mettet fett | 12,86 | 187,34 | gram | |
Salt | 0,38 | 5,55 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 4,88 | Kr 71,09 | .- | |
Hele oppskriften veier | 1 457 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 1 573,81 | Kj | 18,1% |
Kalorier | 376,71 | Kcal | 18,8% |
Protein | 4,31 | gram | 8,6% |
Fett | 21,26 | gram | 30,4% |
Mettede fettsyrer | 12,86 | gram | 64,3% |
Transumettede fettsyrer | 0,39 | gram | 1,6% |
Enumettede fettsyrer | 5,46 | gram | 18,2% |
Flerumettede fettsyrer | 0,96 | gram | 6,8% |
Kolesterol | 93,13 | mg | 31,0% |
Omega 3 fettsyrer | 0,14 | gram | 5,6% |
Omega 6 fettsyrer | 0,80 | gram | 31,9% |
Karbohydrater totalt | 41,25 | gram | 13,7% |
Stivelse | 7,09 | gram | N/A |
Kostfiber | 1,54 | gram | 5,1% |
Mono/disakkarider | 34,16 | gram | 38,0% |
Laktose (melkesukker) | 0,00 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 96,64 | mcg | N/A |
Retinol | 167,21 | mcg | 20,9% |
Vitamin_A | 175,20 | RAE | 21,9% |
Vitamin_D | 2,27 | mcg | 22,7% |
Vitamin_E | 1,43 | mg | 15,9% |
Vitamin_B1 | 0,06 | mg | 4,7% |
Vitamin_B2 | 0,09 | mg | 6,3% |
Niacin | 0,32 | mg | 1,9% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,05 | mg | 3,5% |
B9 Folat | 20,64 | mcg | 6,9% |
Vitamin_B12 | 0,24 | mcg | 12,1% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 9,47 | mg | 12,6% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 31,26 | mg | 3,9% |
Jern | 1,24 | mg | 12,4% |
Natrium | 152,45 | mg | 6,6% |
Beregnet salt av Natrium | 0,38 | gram | 7,6% |
Kalium | 162,15 | mg | 4,9% |
Magnesium | 28,12 | mg | 9,4% |
Sink | 0,67 | mg | 7,4% |
Selen | 4,43 | mcg | 8,1% |
Kopper | 0,19 | mg | 21,6% |
Fosfor | 118,08 | mg | 19,7% |
Jod | 11,08 | mcg | 7,4% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.