Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 322,45 | 5 136,63 | Kcal | |
Protein | 3,75 | 59,74 | gram | 4,65 |
Karbohydrat | 26,32 | 419,28 | gram | 32,65 |
Kostfiber | 0,89 | 14,18 | gram | 0,55 |
Fett | 21,06 | 335,49 | gram | 58,78 |
Alkohol | 3,36 | |||
Mettet fett | 11,82 | 188,29 | gram | |
Salt | 0,21 | 3,39 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 9,47 | Kr 150,86 | .- | |
Hele oppskriften veier | 1 593 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 1 340,89 | Kj | 15,4% |
Kalorier | 322,09 | Kcal | 16,1% |
Protein | 3,75 | gram | 7,5% |
Fett | 21,06 | gram | 30,1% |
Mettede fettsyrer | 11,82 | gram | 59,1% |
Transumettede fettsyrer | 0,54 | gram | 2,1% |
Enumettede fettsyrer | 6,11 | gram | 20,4% |
Flerumettede fettsyrer | 1,06 | gram | 7,6% |
Kolesterol | 45,05 | mg | 15,0% |
Omega 3 fettsyrer | 0,08 | gram | 3,0% |
Omega 6 fettsyrer | 0,10 | gram | 4,1% |
Karbohydrater totalt | 26,32 | gram | 8,8% |
Stivelse | 5,71 | gram | N/A |
Kostfiber | 0,89 | gram | 3,0% |
Mono/disakkarider | 20,30 | gram | 22,6% |
Laktose (melkesukker) | 1,32 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 1,55 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 1,94 | % | N/A |
Beta_karoten | 111,18 | mcg | N/A |
Retinol | 181,98 | mcg | 22,7% |
Vitamin_A | 191,26 | RAE | 23,9% |
Vitamin_D | 0,83 | mcg | 8,3% |
Vitamin_E | 1,55 | mg | 17,2% |
Vitamin_B1 | 0,02 | mg | 1,2% |
Vitamin_B2 | 0,13 | mg | 9,0% |
Niacin | 0,25 | mg | 1,5% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,02 | mg | 0,3% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,02 | mg | 1,4% |
B9 Folat | 3,25 | mcg | 1,1% |
Vitamin_B12 | 0,17 | mcg | 8,6% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 35,91 | mg | 4,5% |
Jern | 0,34 | mg | 3,4% |
Natrium | 85,03 | mg | 3,7% |
Beregnet salt av Natrium | 0,21 | gram | 4,3% |
Kalium | 81,80 | mg | 2,5% |
Magnesium | 18,08 | mg | 6,0% |
Sink | 0,39 | mg | 4,4% |
Selen | 0,15 | mcg | 0,3% |
Kopper | 0,13 | mg | 14,8% |
Fosfor | 25,66 | mg | 4,3% |
Jod | 13,07 | mcg | 8,7% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.