Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 295,26 | 700,50 | Kcal | |
Protein | 1,93 | 4,58 | gram | 2,61 |
Karbohydrat | 25,56 | 60,64 | gram | 34,62 |
Kostfiber | 0,00 | 0,00 | gram | |
Fett | 19,50 | 46,26 | gram | 59,43 |
Alkohol | 3,31 | |||
Mettet fett | 12,65 | 30,01 | gram | |
Salt | 0,05 | 0,11 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 6,10 | Kr 14,47 | .- | |
Hele oppskriften veier | 1 898 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 1 229,34 | Kj | 14,1% |
Kalorier | 295,16 | Kcal | 14,8% |
Protein | 1,93 | gram | 3,9% |
Fett | 19,50 | gram | 27,9% |
Mettede fettsyrer | 12,65 | gram | 63,2% |
Transumettede fettsyrer | 0,58 | gram | 2,3% |
Enumettede fettsyrer | 4,69 | gram | 15,6% |
Flerumettede fettsyrer | 0,42 | gram | 3,0% |
Kolesterol | 54,79 | mg | 18,3% |
Omega 3 fettsyrer | 0,12 | gram | 4,6% |
Omega 6 fettsyrer | 0,35 | gram | 14,1% |
Karbohydrater totalt | 25,56 | gram | 8,5% |
Stivelse | 0,00 | gram | N/A |
Kostfiber | 0,00 | gram | 0,0% |
Mono/disakkarider | 25,56 | gram | 28,4% |
Laktose (melkesukker) | 1,53 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 1,40 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 1,75 | % | N/A |
Beta_karoten | 114,33 | mcg | N/A |
Retinol | 175,97 | mcg | 22,0% |
Vitamin_A | 185,46 | RAE | 23,2% |
Vitamin_D | 0,00 | mcg | 0,0% |
Vitamin_E | 0,37 | mg | 4,1% |
Vitamin_B1 | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B2 | 0,09 | mg | 6,2% |
Niacin | 0,01 | mg | 0,1% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,00 | mg | 0,0% |
B9 Folat | 5,04 | mcg | 1,7% |
Vitamin_B12 | 0,21 | mcg | 10,5% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 49,32 | mg | 6,2% |
Jern | 0,06 | mg | 0,6% |
Natrium | 18,23 | mg | 0,8% |
Beregnet salt av Natrium | 0,05 | gram | 0,9% |
Kalium | 78,09 | mg | 2,4% |
Magnesium | 5,71 | mg | 1,9% |
Sink | 0,02 | mg | 0,2% |
Selen | 1,06 | mcg | 1,9% |
Kopper | 0,03 | mg | 3,2% |
Fosfor | 48,45 | mg | 8,1% |
Jod | 5,40 | mcg | 3,6% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.