Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 478,54 | 3 005,23 | Kcal | |
Protein | 8,58 | 53,88 | gram | 7,17 |
Karbohydrat | 45,64 | 286,62 | gram | 38,14 |
Kostfiber | 6,54 | 41,07 | gram | 2,73 |
Fett | 27,62 | 173,45 | gram | 51,94 |
Mettet fett | 11,23 | 70,52 | gram | |
Salt | 0,03 | 0,19 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 10,72 | Kr 67,32 | .- | |
Hele oppskriften veier | 628 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 2 007,60 | Kj | 23,1% |
Kalorier | 481,79 | Kcal | 24,1% |
Protein | 8,58 | gram | 17,2% |
Fett | 27,62 | gram | 39,5% |
Mettede fettsyrer | 11,23 | gram | 56,2% |
Transumettede fettsyrer | 0,06 | gram | 0,3% |
Enumettede fettsyrer | 11,49 | gram | 38,3% |
Flerumettede fettsyrer | 2,89 | gram | 20,7% |
Kolesterol | 4,46 | mg | 1,5% |
Omega 3 fettsyrer | 0,05 | gram | 2,0% |
Omega 6 fettsyrer | 2,85 | gram | 114,1% |
Karbohydrater totalt | 46,96 | gram | 15,7% |
Stivelse | 0,82 | gram | N/A |
Kostfiber | 6,54 | gram | 21,8% |
Mono/disakkarider | 45,87 | gram | 51,0% |
Laktose (melkesukker) | 0,00 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 2,14 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 17,20 | mcg | N/A |
Retinol | 3,18 | mcg | 0,4% |
Vitamin_A | 35,41 | RAE | 4,4% |
Vitamin_D | 0,00 | mcg | 0,0% |
Vitamin_E | 5,60 | mg | 62,2% |
Vitamin_B1 | 0,12 | mg | 9,5% |
Vitamin_B2 | 0,26 | mg | 18,7% |
Niacin | 1,25 | mg | 7,4% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,09 | mg | 1,8% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,07 | mg | 5,3% |
B9 Folat | 23,89 | mcg | 8,0% |
Vitamin_B12 | 0,19 | mcg | 9,6% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 0,36 | mg | 0,5% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,53 | mcg | 0,5% |
Kalsium | 105,64 | mg | 13,2% |
Jern | 4,10 | mg | 41,0% |
Natrium | 12,10 | mg | 0,5% |
Beregnet salt av Natrium | 0,03 | gram | 0,6% |
Kalium | 600,15 | mg | 18,2% |
Magnesium | 129,07 | mg | 43,0% |
Sink | 1,84 | mg | 20,5% |
Selen | 0,38 | mcg | 0,7% |
Kopper | 0,84 | mg | 92,8% |
Fosfor | 12,21 | mg | 2,0% |
Jod | 1,91 | mcg | 1,3% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.