Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 428,24 | 4 464,68 | Kcal | |
Protein | 8,57 | 89,35 | gram | 8 |
Karbohydrat | 50,13 | 522,64 | gram | 46,82 |
Kostfiber | 3,39 | 35,34 | gram | 1,58 |
Fett | 20,74 | 216,23 | gram | 43,58 |
Mettet fett | 7,23 | 75,38 | gram | |
Salt | 0,50 | 5,18 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 3,73 | Kr 38,89 | .- | |
Hele oppskriften veier | 1 043 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 1 777,52 | Kj | 20,4% |
Kalorier | 424,75 | Kcal | 21,2% |
Protein | 8,57 | gram | 17,1% |
Fett | 20,74 | gram | 29,6% |
Mettede fettsyrer | 7,23 | gram | 36,1% |
Transumettede fettsyrer | 0,29 | gram | 1,2% |
Enumettede fettsyrer | 8,66 | gram | 28,9% |
Flerumettede fettsyrer | 2,71 | gram | 19,3% |
Kolesterol | 41,25 | mg | 13,8% |
Omega 3 fettsyrer | 0,06 | gram | 2,4% |
Omega 6 fettsyrer | 2,51 | gram | 100,4% |
Karbohydrater totalt | 49,34 | gram | 16,4% |
Stivelse | 16,72 | gram | N/A |
Kostfiber | 3,39 | gram | 11,3% |
Mono/disakkarider | 32,62 | gram | 36,2% |
Laktose (melkesukker) | 0,00 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 58,00 | mcg | N/A |
Retinol | 98,15 | mcg | 12,3% |
Vitamin_A | 102,95 | RAE | 12,9% |
Vitamin_D | 1,33 | mcg | 13,3% |
Vitamin_E | 5,13 | mg | 57,0% |
Vitamin_B1 | 0,10 | mg | 7,4% |
Vitamin_B2 | 0,24 | mg | 16,9% |
Niacin | 0,68 | mg | 4,0% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,06 | mg | 4,6% |
B9 Folat | 22,04 | mcg | 7,3% |
Vitamin_B12 | 0,08 | mcg | 4,1% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 0,70 | mg | 0,9% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 73,52 | mg | 9,2% |
Jern | 1,08 | mg | 10,8% |
Natrium | 198,67 | mg | 8,6% |
Beregnet salt av Natrium | 0,50 | gram | 9,9% |
Kalium | 213,48 | mg | 6,5% |
Magnesium | 60,30 | mg | 20,1% |
Sink | 0,94 | mg | 10,4% |
Selen | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kopper | 0,24 | mg | 26,6% |
Fosfor | 0,00 | mg | 0,0% |
Jod | 5,14 | mcg | 3,4% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.