Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 256,52 | 428,39 | Kcal | |
Protein | 12,18 | 20,34 | gram | 18,99 |
Karbohydrat | 21,80 | 36,41 | gram | 33,99 |
Kostfiber | 2,52 | 4,21 | gram | 1,96 |
Fett | 12,84 | 21,44 | gram | 45,04 |
Mettet fett | 4,58 | 7,65 | gram | |
Salt | 2,81 | 4,70 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 14,36 | Kr 23,98 | .- | |
Hele oppskriften veier | 334 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 1 061,34 | Kj | 12,2% |
Kalorier | 253,65 | Kcal | 12,7% |
Protein | 12,18 | gram | 24,4% |
Fett | 12,84 | gram | 18,3% |
Mettede fettsyrer | 4,58 | gram | 22,9% |
Transumettede fettsyrer | 0,09 | gram | 0,4% |
Enumettede fettsyrer | 6,32 | gram | 21,1% |
Flerumettede fettsyrer | 1,10 | gram | 7,8% |
Kolesterol | 28,11 | mg | 9,4% |
Omega 3 fettsyrer | 0,11 | gram | 4,2% |
Omega 6 fettsyrer | 0,96 | gram | 38,5% |
Karbohydrater totalt | 21,38 | gram | 7,1% |
Stivelse | 20,21 | gram | N/A |
Kostfiber | 2,52 | gram | 8,4% |
Mono/disakkarider | 0,42 | gram | 0,5% |
Laktose (melkesukker) | 0,00 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 280,06 | mcg | N/A |
Retinol | 50,84 | mcg | 6,4% |
Vitamin_A | 70,60 | RAE | 8,8% |
Vitamin_D | 0,00 | mcg | 0,0% |
Vitamin_E | 1,39 | mg | 15,4% |
Vitamin_B1 | 0,31 | mg | 24,1% |
Vitamin_B2 | 0,12 | mg | 8,8% |
Niacin | 2,54 | mg | 14,9% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,16 | mg | 11,5% |
B9 Folat | 42,47 | mcg | 14,2% |
Vitamin_B12 | 0,31 | mcg | 15,3% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 3,08 | mg | 4,1% |
Vitamin_K Fyllokinon | 20,53 | mcg | 20,5% |
Kalsium | 144,16 | mg | 18,0% |
Jern | 1,10 | mg | 11,0% |
Natrium | 1 125,73 | mg | 48,9% |
Beregnet salt av Natrium | 2,81 | gram | 56,3% |
Kalium | 234,22 | mg | 7,1% |
Magnesium | 33,09 | mg | 11,0% |
Sink | 1,27 | mg | 14,1% |
Selen | 0,04 | mcg | 0,1% |
Kopper | 0,08 | mg | 8,6% |
Fosfor | 8,87 | mg | 1,5% |
Jod | 1,80 | mcg | 1,2% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.