Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 331,80 | 17 426,14 | Kcal | |
Protein | 5,45 | 286,23 | gram | 6,57 |
Karbohydrat | 46,04 | 2 418,02 | gram | 55,5 |
Kostfiber | 1,90 | 99,79 | gram | 1,14 |
Fett | 13,56 | 712,17 | gram | 36,78 |
Mettet fett | 3,39 | 178,04 | gram | |
Salt | 0,20 | 10,72 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 2,36 | Kr 123,95 | .- | |
Hele oppskriften veier | 5 252 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 1 368,89 | Kj | 15,7% |
Kalorier | 326,45 | Kcal | 16,3% |
Protein | 5,45 | gram | 10,9% |
Fett | 13,56 | gram | 19,4% |
Mettede fettsyrer | 3,39 | gram | 17,0% |
Transumettede fettsyrer | 0,05 | gram | 0,2% |
Enumettede fettsyrer | 5,92 | gram | 19,7% |
Flerumettede fettsyrer | 3,24 | gram | 23,1% |
Kolesterol | 4,04 | mg | 1,3% |
Omega 3 fettsyrer | 0,73 | gram | 29,1% |
Omega 6 fettsyrer | 2,36 | gram | 94,3% |
Karbohydrater totalt | 44,75 | gram | 14,9% |
Stivelse | 25,82 | gram | N/A |
Kostfiber | 1,90 | gram | 6,3% |
Mono/disakkarider | 18,93 | gram | 21,0% |
Laktose (melkesukker) | 0,97 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 75,74 | mcg | N/A |
Retinol | 182,22 | mcg | 22,8% |
Vitamin_A | 188,44 | RAE | 23,6% |
Vitamin_D | 1,91 | mcg | 19,1% |
Vitamin_E | 2,94 | mg | 32,6% |
Vitamin_B1 | 0,11 | mg | 8,1% |
Vitamin_B2 | 0,05 | mg | 3,7% |
Niacin | 0,52 | mg | 3,1% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,06 | mg | 3,9% |
B9 Folat | 8,47 | mcg | 2,8% |
Vitamin_B12 | 0,08 | mcg | 4,0% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 0,76 | mg | 1,0% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 36,84 | mg | 4,6% |
Jern | 0,48 | mg | 4,8% |
Natrium | 81,68 | mg | 3,6% |
Beregnet salt av Natrium | 0,20 | gram | 4,1% |
Kalium | 112,39 | mg | 3,4% |
Magnesium | 16,51 | mg | 5,5% |
Sink | 0,40 | mg | 4,4% |
Selen | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kopper | 0,06 | mg | 7,0% |
Fosfor | 0,00 | mg | 0,0% |
Jod | 4,34 | mcg | 2,9% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.