Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 284,15 | 584,28 | Kcal | |
Protein | 2,59 | 5,33 | gram | 3,64 |
Karbohydrat | 19,03 | 39,13 | gram | 26,78 |
Kostfiber | 0,51 | 1,05 | gram | 0,35 |
Fett | 21,85 | 44,93 | gram | 69,2 |
Mettet fett | 13,59 | 27,94 | gram | |
Salt | 0,09 | 0,19 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 7,80 | Kr 16,04 | .- | |
Hele oppskriften veier | 823 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 1 174,20 | Kj | 13,5% |
Kalorier | 283,54 | Kcal | 14,2% |
Protein | 2,59 | gram | 5,2% |
Fett | 21,85 | gram | 31,2% |
Mettede fettsyrer | 13,59 | gram | 67,9% |
Transumettede fettsyrer | 0,57 | gram | 2,3% |
Enumettede fettsyrer | 5,54 | gram | 18,5% |
Flerumettede fettsyrer | 0,57 | gram | 4,1% |
Kolesterol | 46,69 | mg | 15,6% |
Omega 3 fettsyrer | 0,10 | gram | 4,0% |
Omega 6 fettsyrer | 0,21 | gram | 8,2% |
Karbohydrater totalt | 18,77 | gram | 6,3% |
Stivelse | 0,06 | gram | N/A |
Kostfiber | 0,51 | gram | 1,7% |
Mono/disakkarider | 18,35 | gram | 20,4% |
Laktose (melkesukker) | 1,41 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,03 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 118,69 | mcg | N/A |
Retinol | 164,01 | mcg | 20,5% |
Vitamin_A | 173,74 | RAE | 21,7% |
Vitamin_D | 0,00 | mcg | 0,0% |
Vitamin_E | 0,32 | mg | 3,5% |
Vitamin_B1 | 0,02 | mg | 1,2% |
Vitamin_B2 | 0,16 | mg | 11,7% |
Niacin | 0,13 | mg | 0,8% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,01 | mg | 0,1% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,03 | mg | 1,9% |
B9 Folat | 13,81 | mcg | 4,6% |
Vitamin_B12 | 0,26 | mcg | 12,8% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 18,38 | mg | 24,5% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,03 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 38,71 | mg | 4,8% |
Jern | 0,11 | mg | 1,1% |
Natrium | 37,44 | mg | 1,6% |
Beregnet salt av Natrium | 0,09 | gram | 1,9% |
Kalium | 96,79 | mg | 2,9% |
Magnesium | 7,10 | mg | 2,4% |
Sink | 0,14 | mg | 1,5% |
Selen | 0,01 | mcg | 0,0% |
Kopper | 0,03 | mg | 3,4% |
Fosfor | 0,75 | mg | 0,1% |
Jod | 5,50 | mcg | 3,7% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.