Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 304,22 | 3 957,34 | Kcal | |
Protein | 4,83 | 62,83 | gram | 6,35 |
Karbohydrat | 32,99 | 429,14 | gram | 43,37 |
Kostfiber | 1,41 | 18,34 | gram | 0,92 |
Fett | 16,68 | 216,98 | gram | 49,34 |
Mettet fett | 5,24 | 68,16 | gram | |
Salt | 0,49 | 6,42 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 5,47 | Kr 71,15 | .- | |
Hele oppskriften veier | 1 301 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 1 257,58 | Kj | 14,5% |
Kalorier | 301,10 | Kcal | 15,1% |
Protein | 4,83 | gram | 9,7% |
Fett | 16,68 | gram | 23,8% |
Mettede fettsyrer | 5,24 | gram | 26,2% |
Transumettede fettsyrer | 0,15 | gram | 0,6% |
Enumettede fettsyrer | 7,26 | gram | 24,2% |
Flerumettede fettsyrer | 2,82 | gram | 20,2% |
Kolesterol | 52,82 | mg | 17,6% |
Omega 3 fettsyrer | 0,74 | gram | 29,6% |
Omega 6 fettsyrer | 1,99 | gram | 79,4% |
Karbohydrater totalt | 32,22 | gram | 10,7% |
Stivelse | 11,90 | gram | N/A |
Kostfiber | 1,41 | gram | 4,7% |
Mono/disakkarider | 20,32 | gram | 22,6% |
Laktose (melkesukker) | 0,33 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 69,55 | mcg | N/A |
Retinol | 153,01 | mcg | 19,1% |
Vitamin_A | 158,78 | RAE | 19,8% |
Vitamin_D | 1,37 | mcg | 13,7% |
Vitamin_E | 2,96 | mg | 32,9% |
Vitamin_B1 | 0,07 | mg | 5,3% |
Vitamin_B2 | 0,12 | mg | 8,7% |
Niacin | 0,32 | mg | 1,9% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,06 | mg | 4,4% |
B9 Folat | 22,26 | mcg | 7,4% |
Vitamin_B12 | 0,25 | mcg | 12,5% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 16,86 | mg | 22,5% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 48,73 | mg | 6,1% |
Jern | 0,57 | mg | 5,7% |
Natrium | 197,40 | mg | 8,6% |
Beregnet salt av Natrium | 0,49 | gram | 9,9% |
Kalium | 123,74 | mg | 3,7% |
Magnesium | 12,86 | mg | 4,3% |
Sink | 0,44 | mg | 4,9% |
Selen | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kopper | 0,05 | mg | 6,0% |
Fosfor | 0,00 | mg | 0,0% |
Jod | 6,19 | mcg | 4,1% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.