Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 355,07 | 7 586,99 | Kcal | |
Protein | 4,53 | 96,80 | gram | 5,1 |
Karbohydrat | 37,99 | 811,76 | gram | 42,79 |
Kostfiber | 0,92 | 19,66 | gram | 0,51 |
Fett | 20,35 | 434,83 | gram | 51,58 |
Mettet fett | 12,50 | 267,10 | gram | |
Salt | 0,62 | 13,14 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 4,65 | Kr 99,36 | .- | |
Hele oppskriften veier | 2 137 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 1 489,46 | Kj | 17,1% |
Kalorier | 356,64 | Kcal | 17,8% |
Protein | 4,53 | gram | 9,1% |
Fett | 20,35 | gram | 29,1% |
Mettede fettsyrer | 12,50 | gram | 62,5% |
Transumettede fettsyrer | 0,52 | gram | 2,1% |
Enumettede fettsyrer | 4,86 | gram | 16,2% |
Flerumettede fettsyrer | 0,69 | gram | 4,9% |
Kolesterol | 80,81 | mg | 26,9% |
Omega 3 fettsyrer | 0,07 | gram | 2,9% |
Omega 6 fettsyrer | 0,36 | gram | 14,6% |
Karbohydrater totalt | 38,39 | gram | 12,8% |
Stivelse | 10,43 | gram | N/A |
Kostfiber | 0,95 | gram | 3,2% |
Mono/disakkarider | 27,88 | gram | 31,0% |
Laktose (melkesukker) | 0,79 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 111,20 | mcg | N/A |
Retinol | 219,16 | mcg | 27,4% |
Vitamin_A | 228,41 | RAE | 28,6% |
Vitamin_D | 2,08 | mcg | 20,8% |
Vitamin_E | 1,07 | mg | 11,8% |
Vitamin_B1 | 0,05 | mg | 4,2% |
Vitamin_B2 | 0,09 | mg | 6,6% |
Niacin | 0,21 | mg | 1,3% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,04 | mg | 3,1% |
B9 Folat | 13,38 | mcg | 4,5% |
Vitamin_B12 | 0,24 | mcg | 11,9% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 4,01 | mg | 5,3% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 43,50 | mg | 5,4% |
Jern | 0,43 | mg | 4,3% |
Natrium | 246,01 | mg | 10,7% |
Beregnet salt av Natrium | 0,62 | gram | 12,3% |
Kalium | 89,79 | mg | 2,7% |
Magnesium | 9,68 | mg | 3,2% |
Sink | 0,42 | mg | 4,6% |
Selen | 0,01 | mcg | 0,0% |
Kopper | 0,04 | mg | 4,5% |
Fosfor | 2,22 | mg | 0,4% |
Jod | 10,89 | mcg | 7,3% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.