Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 460,96 | 4 406,78 | Kcal | |
Protein | 4,34 | 41,49 | gram | 3,76 |
Karbohydrat | 51,21 | 489,57 | gram | 44,43 |
Kostfiber | 2,47 | 23,61 | gram | 1,07 |
Fett | 25,98 | 248,37 | gram | 50,72 |
Mettet fett | 15,59 | 149,04 | gram | |
Salt | 0,47 | 4,52 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 6,19 | Kr 59,18 | .- | |
Hele oppskriften veier | 956 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 1 926,34 | Kj | 22,1% |
Kalorier | 460,79 | Kcal | 23,0% |
Protein | 4,34 | gram | 8,7% |
Fett | 25,98 | gram | 37,1% |
Mettede fettsyrer | 15,59 | gram | 78,0% |
Transumettede fettsyrer | 0,34 | gram | 1,3% |
Enumettede fettsyrer | 4,82 | gram | 16,1% |
Flerumettede fettsyrer | 2,38 | gram | 17,0% |
Kolesterol | 38,35 | mg | 12,8% |
Omega 3 fettsyrer | 0,40 | gram | 16,0% |
Omega 6 fettsyrer | 1,97 | gram | 78,8% |
Karbohydrater totalt | 51,22 | gram | 17,1% |
Stivelse | 11,66 | gram | N/A |
Kostfiber | 2,47 | gram | 8,2% |
Mono/disakkarider | 39,55 | gram | 43,9% |
Laktose (melkesukker) | 0,33 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 81,76 | mcg | N/A |
Retinol | 120,78 | mcg | 15,1% |
Vitamin_A | 127,52 | RAE | 15,9% |
Vitamin_D | 1,62 | mcg | 16,2% |
Vitamin_E | 0,61 | mg | 6,8% |
Vitamin_B1 | 0,08 | mg | 5,9% |
Vitamin_B2 | 0,04 | mg | 2,7% |
Niacin | 0,39 | mg | 2,3% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,05 | mg | 3,3% |
B9 Folat | 10,74 | mcg | 3,6% |
Vitamin_B12 | 0,05 | mcg | 2,7% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 0,10 | mg | 0,1% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 20,40 | mg | 2,6% |
Jern | 1,15 | mg | 11,5% |
Natrium | 189,20 | mg | 8,2% |
Beregnet salt av Natrium | 0,47 | gram | 9,5% |
Kalium | 132,34 | mg | 4,0% |
Magnesium | 31,55 | mg | 10,5% |
Sink | 0,61 | mg | 6,8% |
Selen | 2,50 | mcg | 4,5% |
Kopper | 0,24 | mg | 26,5% |
Fosfor | 76,95 | mg | 12,8% |
Jod | 5,08 | mcg | 3,4% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.