Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 170,74 | 271,99 | Kcal | |
Protein | 4,03 | 6,42 | gram | 9,44 |
Karbohydrat | 11,71 | 18,65 | gram | 27,43 |
Kostfiber | 1,00 | 1,59 | gram | 1,17 |
Fett | 7,88 | 12,55 | gram | 41,53 |
Alkohol | 20,41 | |||
Mettet fett | 4,50 | 7,17 | gram | |
Salt | 0,12 | 0,19 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 8,82 | Kr 14,05 | .- | |
Hele oppskriften veier | 1 593 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 710,88 | Kj | 8,2% |
Kalorier | 170,18 | Kcal | 8,5% |
Protein | 4,03 | gram | 8,1% |
Fett | 7,88 | gram | 11,3% |
Mettede fettsyrer | 4,50 | gram | 22,5% |
Transumettede fettsyrer | 0,17 | gram | 0,7% |
Enumettede fettsyrer | 2,11 | gram | 7,0% |
Flerumettede fettsyrer | 0,44 | gram | 3,1% |
Kolesterol | 65,50 | mg | 21,8% |
Omega 3 fettsyrer | 0,06 | gram | 2,5% |
Omega 6 fettsyrer | 0,40 | gram | 16,1% |
Karbohydrater totalt | 11,67 | gram | 3,9% |
Stivelse | 0,00 | gram | N/A |
Kostfiber | 1,00 | gram | 3,3% |
Mono/disakkarider | 11,18 | gram | 12,4% |
Laktose (melkesukker) | 2,52 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 4,98 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 6,23 | % | N/A |
Beta_karoten | 38,80 | mcg | N/A |
Retinol | 81,23 | mcg | 10,2% |
Vitamin_A | 84,22 | RAE | 10,5% |
Vitamin_D | 0,45 | mcg | 4,5% |
Vitamin_E | 0,90 | mg | 10,0% |
Vitamin_B1 | 0,03 | mg | 2,3% |
Vitamin_B2 | 0,15 | mg | 10,9% |
Niacin | 0,03 | mg | 0,2% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,04 | mg | 2,8% |
B9 Folat | 13,62 | mcg | 4,5% |
Vitamin_B12 | 0,62 | mcg | 31,0% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 0,08 | mg | 0,1% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 98,60 | mg | 12,3% |
Jern | 0,46 | mg | 4,6% |
Natrium | 48,79 | mg | 2,1% |
Beregnet salt av Natrium | 0,12 | gram | 2,4% |
Kalium | 129,03 | mg | 3,9% |
Magnesium | 10,06 | mg | 3,4% |
Sink | 0,43 | mg | 4,7% |
Selen | 4,98 | mcg | 9,1% |
Kopper | 0,03 | mg | 3,4% |
Fosfor | 97,32 | mg | 16,2% |
Jod | 12,15 | mcg | 8,1% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.