Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 401,61 | 4 553,17 | Kcal | |
Protein | 6,46 | 73,24 | gram | 6,43 |
Karbohydrat | 54,46 | 617,43 | gram | 54,24 |
Kostfiber | 1,70 | 19,27 | gram | 0,84 |
Fett | 17,17 | 194,66 | gram | 38,47 |
Mettet fett | 3,66 | 41,49 | gram | |
Salt | 0,72 | 8,17 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 2,66 | Kr 30,16 | .- | |
Hele oppskriften veier | 1 134 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 1 684,62 | Kj | 19,4% |
Kalorier | 401,49 | Kcal | 20,1% |
Protein | 6,46 | gram | 12,9% |
Fett | 17,17 | gram | 24,5% |
Mettede fettsyrer | 3,66 | gram | 18,3% |
Transumettede fettsyrer | 0,07 | gram | 0,3% |
Enumettede fettsyrer | 7,63 | gram | 25,4% |
Flerumettede fettsyrer | 4,49 | gram | 32,1% |
Kolesterol | 31,20 | mg | 10,4% |
Omega 3 fettsyrer | 0,61 | gram | 24,5% |
Omega 6 fettsyrer | 5,36 | gram | 214,3% |
Karbohydrater totalt | 54,46 | gram | 18,2% |
Stivelse | 31,81 | gram | N/A |
Kostfiber | 1,70 | gram | 5,7% |
Mono/disakkarider | 22,55 | gram | 25,1% |
Laktose (melkesukker) | 0,00 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 78,12 | mcg | N/A |
Retinol | 208,96 | mcg | 26,1% |
Vitamin_A | 215,43 | RAE | 26,9% |
Vitamin_D | 2,36 | mcg | 23,6% |
Vitamin_E | 4,34 | mg | 48,2% |
Vitamin_B1 | 0,12 | mg | 9,5% |
Vitamin_B2 | 0,06 | mg | 4,0% |
Niacin | 0,67 | mg | 3,9% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,05 | mg | 3,6% |
B9 Folat | 14,58 | mcg | 4,9% |
Vitamin_B12 | 0,12 | mcg | 5,9% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 0,01 | mg | 0,0% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 33,36 | mg | 4,2% |
Jern | 0,82 | mg | 8,2% |
Natrium | 288,36 | mg | 12,5% |
Beregnet salt av Natrium | 0,72 | gram | 14,4% |
Kalium | 93,54 | mg | 2,8% |
Magnesium | 17,79 | mg | 5,9% |
Sink | 0,58 | mg | 6,5% |
Selen | 4,29 | mcg | 7,8% |
Kopper | 0,07 | mg | 8,3% |
Fosfor | 202,03 | mg | 33,7% |
Jod | 4,58 | mcg | 3,1% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.