Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 372,65 | 4 393,10 | Kcal | |
Protein | 5,61 | 66,14 | gram | 6,02 |
Karbohydrat | 30,46 | 359,09 | gram | 32,69 |
Kostfiber | 2,27 | 26,76 | gram | 1,21 |
Fett | 24,87 | 293,19 | gram | 60,06 |
Mettet fett | 16,84 | 198,52 | gram | |
Salt | 0,51 | 6,00 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 6,03 | Kr 71,09 | .- | |
Hele oppskriften veier | 1 179 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 1 546,58 | Kj | 17,8% |
Kalorier | 370,91 | Kcal | 18,5% |
Protein | 5,61 | gram | 11,2% |
Fett | 24,87 | gram | 35,5% |
Mettede fettsyrer | 16,84 | gram | 84,2% |
Transumettede fettsyrer | 0,00 | gram | 0,0% |
Enumettede fettsyrer | 3,59 | gram | 12,0% |
Flerumettede fettsyrer | 1,51 | gram | 10,8% |
Kolesterol | 30,13 | mg | 10,0% |
Omega 3 fettsyrer | 0,32 | gram | 12,6% |
Omega 6 fettsyrer | 1,18 | gram | 47,2% |
Karbohydrater totalt | 30,12 | gram | 10,0% |
Stivelse | 9,26 | gram | N/A |
Kostfiber | 2,27 | gram | 7,6% |
Mono/disakkarider | 20,85 | gram | 23,2% |
Laktose (melkesukker) | 1,11 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 29,69 | mcg | N/A |
Retinol | 90,26 | mcg | 11,3% |
Vitamin_A | 92,72 | RAE | 11,6% |
Vitamin_D | 1,08 | mcg | 10,8% |
Vitamin_E | 1,94 | mg | 21,5% |
Vitamin_B1 | 0,05 | mg | 3,5% |
Vitamin_B2 | 0,06 | mg | 4,3% |
Niacin | 0,41 | mg | 2,4% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,05 | mg | 3,5% |
B9 Folat | 10,05 | mcg | 3,4% |
Vitamin_B12 | 0,16 | mcg | 8,0% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 0,24 | mg | 0,3% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 27,13 | mg | 3,4% |
Jern | 0,78 | mg | 7,8% |
Natrium | 203,54 | mg | 8,8% |
Beregnet salt av Natrium | 0,51 | gram | 10,2% |
Kalium | 192,95 | mg | 5,8% |
Magnesium | 27,05 | mg | 9,0% |
Sink | 0,48 | mg | 5,3% |
Selen | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kopper | 0,16 | mg | 17,9% |
Fosfor | 0,00 | mg | 0,0% |
Jod | 4,56 | mcg | 3,0% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.