Allergener som er registrert i oppskriften
Allergenet
Egg som forekommer i ingrediensen
eggAllergenet
Gluten som forekommer i ingrediensen
hvetemelAllergenet
Gluten som forekommer i ingrediensen
strøkavringAllergenet
Melk som forekommer i ingrediensen
kremfløteAllergenet
Melk som forekommer i ingrediensen
mørk sjokolade 70 %Allergenet
Melk som forekommer i ingrediensen
revet mozzarellaAllergenet
Melk som forekommer i ingrediensen
revet sterk ost (f.eks. cheddar)Allergenet
Melk som forekommer i ingrediensen
Smør, margarin eller oljeAllergenet
Melk som forekommer i ingrediensen
Smør, margarin eller olje til stekingAllergenet
Spor-av-egg som forekommer i ingrediensen
mørk sjokolade 70 %Allergenet
Spor-av-gluten som forekommer i ingrediensen
mørk sjokolade 70 %Allergenet
Spor-av-melk som forekommer i ingrediensen
strøkavringAllergenet
Spor-av-nøtter som forekommer i ingrediensen
mørk sjokolade 70 %Allergenet
Spor-av-Peanøtter som forekommer i ingrediensen
mørk sjokolade 70 %Allergenet
Spor-av-soya som forekommer i ingrediensen
mørk sjokolade 70 %
Må leses før man lager oppskriften
- Har du allergi for noe skal du alltid sjekke pakningen på ingrediensen du bruker.
- Mine data er bare beregnet brukt som en veiledning og hjelp.
- Ingredienser her som har allergener er for det meste generelle ingredienser, ikke spesifisert produsent
- Teksten Spor av viser at allergenet kan forekomme i ingrediensen men ikke nødvendigvis. Her må man sjekke pakningen.
Klikk og les her om du har allergier og skal lage oppskriften.