Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 254,39 | 303,84 | Kcal | |
Protein | 11,82 | 14,12 | gram | 18,58 |
Karbohydrat | 4,20 | 5,02 | gram | 6,6 |
Kostfiber | 13,12 | 15,67 | gram | 10,31 |
Fett | 18,23 | 21,77 | gram | 64,49 |
Mettet fett | 6,91 | 8,25 | gram | |
Salt | 2,16 | 2,58 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 10,25 | Kr 12,24 | .- | |
Hele oppskriften veier | 478 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 1 060,00 | Kj | 12,2% |
Kalorier | 255,43 | Kcal | 12,8% |
Protein | 11,82 | gram | 23,6% |
Fett | 18,23 | gram | 26,0% |
Mettede fettsyrer | 6,91 | gram | 34,6% |
Transumettede fettsyrer | 0,24 | gram | 1,0% |
Enumettede fettsyrer | 8,10 | gram | 27,0% |
Flerumettede fettsyrer | 1,57 | gram | 11,2% |
Kolesterol | 167,14 | mg | 55,7% |
Omega 3 fettsyrer | 0,15 | gram | 6,0% |
Omega 6 fettsyrer | 1,44 | gram | 57,7% |
Karbohydrater totalt | 5,06 | gram | 1,7% |
Stivelse | 0,44 | gram | N/A |
Kostfiber | 13,12 | gram | 43,7% |
Mono/disakkarider | 0,36 | gram | 0,4% |
Laktose (melkesukker) | 0,20 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 18,85 | mcg | N/A |
Retinol | 109,99 | mcg | 13,7% |
Vitamin_A | 111,57 | RAE | 13,9% |
Vitamin_D | 1,16 | mcg | 11,6% |
Vitamin_E | 3,47 | mg | 38,5% |
Vitamin_B1 | 0,05 | mg | 3,9% |
Vitamin_B2 | 0,25 | mg | 18,1% |
Niacin | 0,11 | mg | 0,6% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,08 | mg | 5,6% |
B9 Folat | 39,39 | mcg | 13,1% |
Vitamin_B12 | 1,00 | mcg | 50,2% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 189,29 | mg | 23,7% |
Jern | 1,03 | mg | 10,3% |
Natrium | 864,94 | mg | 37,6% |
Beregnet salt av Natrium | 2,16 | gram | 43,2% |
Kalium | 106,97 | mg | 3,2% |
Magnesium | 14,59 | mg | 4,9% |
Sink | 1,47 | mg | 16,4% |
Selen | 11,84 | mcg | 21,5% |
Kopper | 0,05 | mg | 5,9% |
Fosfor | 301,31 | mg | 50,2% |
Jod | 21,24 | mcg | 14,2% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.