Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 310,32 | 3 834,00 | Kcal | |
Protein | 3,81 | 47,07 | gram | 4,91 |
Karbohydrat | 26,26 | 324,44 | gram | 33,84 |
Kostfiber | 1,42 | 17,54 | gram | 0,91 |
Fett | 20,80 | 256,98 | gram | 60,32 |
Mettet fett | 12,33 | 152,34 | gram | |
Salt | 0,17 | 2,05 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 5,00 | Kr 61,78 | .- | |
Hele oppskriften veier | 1 236 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 1 279,21 | Kj | 14,7% |
Kalorier | 307,40 | Kcal | 15,4% |
Protein | 3,81 | gram | 7,6% |
Fett | 20,80 | gram | 29,7% |
Mettede fettsyrer | 12,33 | gram | 61,7% |
Transumettede fettsyrer | 0,53 | gram | 2,1% |
Enumettede fettsyrer | 5,28 | gram | 17,6% |
Flerumettede fettsyrer | 0,98 | gram | 7,0% |
Kolesterol | 106,96 | mg | 35,7% |
Omega 3 fettsyrer | 0,13 | gram | 5,0% |
Omega 6 fettsyrer | 0,59 | gram | 23,5% |
Karbohydrater totalt | 25,93 | gram | 8,6% |
Stivelse | 11,51 | gram | N/A |
Kostfiber | 1,42 | gram | 4,7% |
Mono/disakkarider | 13,80 | gram | 15,3% |
Laktose (melkesukker) | 0,63 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,04 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 112,63 | mcg | N/A |
Retinol | 240,51 | mcg | 30,1% |
Vitamin_A | 250,61 | RAE | 31,3% |
Vitamin_D | 1,85 | mcg | 18,5% |
Vitamin_E | 1,66 | mg | 18,4% |
Vitamin_B1 | 0,07 | mg | 5,4% |
Vitamin_B2 | 0,09 | mg | 6,1% |
Niacin | 0,30 | mg | 1,8% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,01 | mg | 0,3% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,07 | mg | 4,8% |
B9 Folat | 24,79 | mcg | 8,3% |
Vitamin_B12 | 0,44 | mcg | 22,0% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 18,44 | mg | 24,6% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,04 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 42,04 | mg | 5,3% |
Jern | 0,67 | mg | 6,7% |
Natrium | 66,49 | mg | 2,9% |
Beregnet salt av Natrium | 0,17 | gram | 3,3% |
Kalium | 114,92 | mg | 3,5% |
Magnesium | 11,57 | mg | 3,9% |
Sink | 0,48 | mg | 5,3% |
Selen | 0,02 | mcg | 0,0% |
Kopper | 0,05 | mg | 5,5% |
Fosfor | 1,10 | mg | 0,2% |
Jod | 12,29 | mcg | 8,2% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.