Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 379,04 | 3 702,77 | Kcal | |
Protein | 5,46 | 53,34 | gram | 5,76 |
Karbohydrat | 43,75 | 427,39 | gram | 46,16 |
Kostfiber | 1,37 | 13,38 | gram | 0,72 |
Fett | 19,94 | 194,79 | gram | 47,34 |
Mettet fett | 11,47 | 112,05 | gram | |
Salt | 0,70 | 6,81 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 3,54 | Kr 34,58 | .- | |
Hele oppskriften veier | 977 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 1 569,21 | Kj | 18,0% |
Kalorier | 375,24 | Kcal | 18,8% |
Protein | 5,46 | gram | 10,9% |
Fett | 19,94 | gram | 28,5% |
Mettede fettsyrer | 11,47 | gram | 57,3% |
Transumettede fettsyrer | 0,41 | gram | 1,6% |
Enumettede fettsyrer | 5,17 | gram | 17,2% |
Flerumettede fettsyrer | 0,93 | gram | 6,6% |
Kolesterol | 81,35 | mg | 27,1% |
Omega 3 fettsyrer | 0,03 | gram | 1,2% |
Omega 6 fettsyrer | 0,40 | gram | 15,8% |
Karbohydrater totalt | 43,20 | gram | 14,4% |
Stivelse | 15,69 | gram | N/A |
Kostfiber | 1,37 | gram | 4,6% |
Mono/disakkarider | 26,91 | gram | 29,9% |
Laktose (melkesukker) | 0,72 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 99,71 | mcg | N/A |
Retinol | 243,64 | mcg | 30,5% |
Vitamin_A | 252,03 | RAE | 31,5% |
Vitamin_D | 2,33 | mcg | 23,3% |
Vitamin_E | 1,75 | mg | 19,5% |
Vitamin_B1 | 0,07 | mg | 5,7% |
Vitamin_B2 | 0,10 | mg | 7,4% |
Niacin | 0,37 | mg | 2,1% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,01 | mg | 0,1% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,04 | mg | 3,2% |
B9 Folat | 15,26 | mcg | 5,1% |
Vitamin_B12 | 0,24 | mcg | 12,0% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 0,46 | mg | 0,6% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 53,28 | mg | 6,7% |
Jern | 0,58 | mg | 5,8% |
Natrium | 278,77 | mg | 12,1% |
Beregnet salt av Natrium | 0,70 | gram | 13,9% |
Kalium | 104,05 | mg | 3,2% |
Magnesium | 16,11 | mg | 5,4% |
Sink | 0,45 | mg | 5,0% |
Selen | 0,21 | mcg | 0,4% |
Kopper | 0,07 | mg | 7,7% |
Fosfor | 17,91 | mg | 3,0% |
Jod | 6,32 | mcg | 4,2% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.