Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 226,53 | 690,35 | Kcal | |
Protein | 2,28 | 6,95 | gram | 4,02 |
Karbohydrat | 6,54 | 19,93 | gram | 11,54 |
Kostfiber | 1,47 | 4,48 | gram | 1,29 |
Fett | 15,72 | 47,91 | gram | 62,45 |
Alkohol | 20,67 | |||
Mettet fett | 1,64 | 5,00 | gram | |
Salt | 4,53 | 13,79 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 10,99 | Kr 33,49 | .- | |
Hele oppskriften veier | 305 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 936,44 | Kj | 10,8% |
Kalorier | 226,14 | Kcal | 11,3% |
Protein | 2,28 | gram | 4,6% |
Fett | 15,72 | gram | 22,5% |
Mettede fettsyrer | 1,64 | gram | 8,2% |
Transumettede fettsyrer | 0,00 | gram | 0,0% |
Enumettede fettsyrer | 4,40 | gram | 14,7% |
Flerumettede fettsyrer | 9,01 | gram | 64,4% |
Kolesterol | 0,00 | mg | 0,0% |
Omega 3 fettsyrer | 0,15 | gram | 6,2% |
Omega 6 fettsyrer | 8,93 | gram | 357,3% |
Karbohydrater totalt | 6,54 | gram | 2,2% |
Stivelse | 1,16 | gram | N/A |
Kostfiber | 1,47 | gram | 4,9% |
Mono/disakkarider | 5,10 | gram | 5,7% |
Laktose (melkesukker) | 0,00 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 6,69 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 8,37 | % | N/A |
Beta_karoten | 76,11 | mcg | N/A |
Retinol | 0,00 | mcg | 0,0% |
Vitamin_A | 6,33 | RAE | 0,8% |
Vitamin_D | 0,00 | mcg | 0,0% |
Vitamin_E | 8,94 | mg | 99,4% |
Vitamin_B1 | 0,02 | mg | 1,9% |
Vitamin_B2 | 0,04 | mg | 2,9% |
Niacin | 0,22 | mg | 1,3% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,01 | mg | 0,2% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,06 | mg | 4,3% |
B9 Folat | 14,89 | mcg | 5,0% |
Vitamin_B12 | 0,00 | mcg | 0,0% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 4,62 | mg | 6,2% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 27,53 | mg | 3,4% |
Jern | 1,59 | mg | 15,9% |
Natrium | 1 810,48 | mg | 78,7% |
Beregnet salt av Natrium | 4,53 | gram | 90,5% |
Kalium | 211,08 | mg | 6,4% |
Magnesium | 29,09 | mg | 9,7% |
Sink | 0,36 | mg | 4,0% |
Selen | 0,44 | mcg | 0,8% |
Kopper | 0,13 | mg | 14,9% |
Fosfor | 51,26 | mg | 8,5% |
Jod | 0,85 | mcg | 0,6% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.