Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 308,67 | 2 416,52 | Kcal | |
Protein | 5,52 | 43,21 | gram | 7,15 |
Karbohydrat | 40,45 | 316,67 | gram | 52,41 |
Kostfiber | 1,15 | 9,00 | gram | 0,74 |
Fett | 13,61 | 106,55 | gram | 39,68 |
Mettet fett | 3,19 | 24,97 | gram | |
Salt | 0,67 | 5,27 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 2,79 | Kr 21,84 | .- | |
Hele oppskriften veier | 783 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 1 293,88 | Kj | 14,9% |
Kalorier | 308,51 | Kcal | 15,4% |
Protein | 5,52 | gram | 11,0% |
Fett | 13,61 | gram | 19,4% |
Mettede fettsyrer | 3,19 | gram | 16,0% |
Transumettede fettsyrer | 0,05 | gram | 0,2% |
Enumettede fettsyrer | 5,95 | gram | 19,8% |
Flerumettede fettsyrer | 3,32 | gram | 23,7% |
Kolesterol | 45,84 | mg | 15,3% |
Omega 3 fettsyrer | 0,45 | gram | 18,0% |
Omega 6 fettsyrer | 3,96 | gram | 158,3% |
Karbohydrater totalt | 40,43 | gram | 13,5% |
Stivelse | 15,63 | gram | N/A |
Kostfiber | 1,15 | gram | 3,8% |
Mono/disakkarider | 24,80 | gram | 27,6% |
Laktose (melkesukker) | 1,03 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 57,92 | mcg | N/A |
Retinol | 165,67 | mcg | 20,7% |
Vitamin_A | 170,36 | RAE | 21,3% |
Vitamin_D | 1,89 | mcg | 18,9% |
Vitamin_E | 3,40 | mg | 37,8% |
Vitamin_B1 | 0,08 | mg | 5,9% |
Vitamin_B2 | 0,10 | mg | 7,1% |
Niacin | 0,35 | mg | 2,1% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,05 | mg | 3,3% |
B9 Folat | 15,94 | mcg | 5,3% |
Vitamin_B12 | 0,30 | mcg | 15,1% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 57,76 | mg | 7,2% |
Jern | 0,75 | mg | 7,5% |
Natrium | 269,42 | mg | 11,7% |
Beregnet salt av Natrium | 0,67 | gram | 13,5% |
Kalium | 155,93 | mg | 4,7% |
Magnesium | 21,44 | mg | 7,1% |
Sink | 0,70 | mg | 7,7% |
Selen | 4,71 | mcg | 8,6% |
Kopper | 0,11 | mg | 12,0% |
Fosfor | 212,58 | mg | 35,4% |
Jod | 8,84 | mcg | 5,9% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.