Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 38,52 | 44,68 | Kcal | |
Protein | 2,32 | 2,69 | gram | 24,09 |
Karbohydrat | 6,29 | 7,30 | gram | 65,31 |
Kostfiber | 1,41 | 1,64 | gram | 7,32 |
Fett | 0,14 | 0,16 | gram | 3,27 |
Mettet fett | 0,05 | 0,06 | gram | |
Salt | 0,06 | 0,06 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 5,09 | Kr 5,90 | .- | |
Hele oppskriften veier | 464 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 163,37 | Kj | 1,9% |
Kalorier | 38,83 | Kcal | 1,9% |
Protein | 2,32 | gram | 4,6% |
Fett | 0,14 | gram | 0,2% |
Mettede fettsyrer | 0,05 | gram | 0,3% |
Transumettede fettsyrer | 0,00 | gram | 0,0% |
Enumettede fettsyrer | 0,00 | gram | 0,0% |
Flerumettede fettsyrer | 0,03 | gram | 0,2% |
Kolesterol | 0,00 | mg | 0,0% |
Omega 3 fettsyrer | 0,00 | gram | 0,2% |
Omega 6 fettsyrer | 0,01 | gram | 0,6% |
Karbohydrater totalt | 6,67 | gram | 2,2% |
Stivelse | 0,00 | gram | N/A |
Kostfiber | 1,41 | gram | 4,7% |
Mono/disakkarider | 5,80 | gram | 6,4% |
Laktose (melkesukker) | 0,00 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 141,91 | mcg | N/A |
Retinol | 0,86 | mcg | 0,1% |
Vitamin_A | 3,39 | RAE | 0,4% |
Vitamin_D | 0,00 | mcg | 0,0% |
Vitamin_E | 0,07 | mg | 0,8% |
Vitamin_B1 | 0,50 | mg | 38,5% |
Vitamin_B2 | 0,15 | mg | 10,7% |
Niacin | 0,23 | mg | 1,3% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,01 | mg | 0,3% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,06 | mg | 4,5% |
B9 Folat | 14,97 | mcg | 5,0% |
Vitamin_B12 | 0,09 | mcg | 4,3% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 10,92 | mg | 14,6% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,47 | mcg | 0,5% |
Kalsium | 75,06 | mg | 9,4% |
Jern | 0,45 | mg | 4,5% |
Natrium | 22,30 | mg | 1,0% |
Beregnet salt av Natrium | 0,06 | gram | 1,1% |
Kalium | 200,06 | mg | 6,1% |
Magnesium | 15,63 | mg | 5,2% |
Sink | 0,29 | mg | 3,2% |
Selen | 0,43 | mcg | 0,8% |
Kopper | 0,03 | mg | 3,4% |
Fosfor | 50,56 | mg | 8,4% |
Jod | 6,13 | mcg | 4,1% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.